Search
Close this search box.

Peddelweek 2024

Na een succesvolle eerste editie in 2023 wordt van 22 t/m 28 juli de Peddelweek 2024 georganiseerd! Tijdens deze week willen wij recreanten zo veel mogelijk stimuleren om het water op te gaan. We roepen ondernemers dan ook weer op om leuke acties en activiteiten op te zetten en bij ons aan te melden. 

Online-uitingen

Op de speciale Peddelweekpagina op uitinderegio.nl worden de ondernemers met acties voor deze week uitgelicht. Verder is er informatie te vinden over de peddelroute, wateren en rivieren en verhuurbedrijven.

Social media

Op de social media kanalen van uitinderegio wordt natuurlijk uitgebreid aandacht geschonken aan de Peddelweek. Hierbij worden recreanten gemotiveerd om deel te nemen aan de Peddelweek. Het is ook van belang dat (deelnemende) ondernemers de Peddelweek promoten op hun eigen social media kanalen. Hiervoor is een kleine mediakit samengesteld met een aantal filmpjes, afbeeldingen en logo’s. Deze mogen worden gebruikt en ingezet. Download de mediakit 2024 hier.

Offline producten

Ondernemers die deelnemen aan de Peddelweek ontvangen voorafgaand aan de Peddelweek een pakket met extra producten die in te zetten en te gebruiken zijn tijdens de Peddelweek. Zo hebben we beachflags, social frames en Peddeldiploma’s en buttons beschikbaar welke uit te reiken zijn aan de deelnemers.

Meld jouw actie of activiteit aan!

Wanneer je interesse hebt om met jouw bedrijf aan te haken bij de Peddelweek horen we dat graag! Stuur een e-mail naar [email protected] met jouw actie of activiteit.

De Peddelweek is onderdeel van de Watercampagne. Alle informatie over deze campagne kun je hier vinden. 

Winkelwagen
Scroll naar boven