Search
Close this search box.

Prinsheerlijk Geldermalsen naar Het Italiaanse dorp: Ollolai

Prinsheerlijk Geldermalsen gaat de grens over. Met de Betuwse foodtruck vertrekken zij naar het Italiaanse dorp: Ollolai. Prinsheerlijk Geldermalsen was deze zomer al te zien op verschillende evenementen in de regio. Dit weekend draaide de foodtruck warm op Het Fruitcorso en het KLM Open golf-event in Spijk, ter voorbereiding van het foodfestival in Ollolai.

Prinsheerlijk laat de lokale bevolking van Sardinië kennismaken met een puur Hollandse snack: de bitterbal. Léon Prins bracht een eigen variant op de markt, namelijk de Betuwse bitterbal met een vulling van pulled chicken en Betuwse kersen.

Het foodfestival Barbagia in Piazza vindt plaats op 30 september aanstaande. Op het festivalplein staan zowel Hollandse, Belgische als lokale foodtrucks. We mogen dus een enorme diversiteit aan eten en drinken verwachten. De voorbereidingen voor het festival zijn elke dinsdag te volgen om 21:30 uur op RTL4.

De reis naar Ollolai en de deelname aan het foodfestival wordt vastgelegd en is vanaf aanstaande woensdag te volgen op het YouTube kanaal Prinsheerlijk Geldermalsen.

Winkelwagen
Scroll naar boven