Search
Close this search box.

Regionaal Investeringsfonds van FruitDelta Rivierenland geopend!

Ondernemers en ondernemende inwoners uit regio Rivierenland kunnen bij FruitDelta Rivierenland weer een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Regionaal Investeringsfonds (RIF). Zij moeten hiervoor zelf een innovatief plan voor een uitvoeringsproject, haalbaarheidsstudie of pilot én eigen kapitaal meebrengen. De bijdrage uit het RIF geeft een steun in de rug voor het realiseren van plannen die passen bij de regionale ambities van FruitDelta Rivierenland als:

  • Regionale economische ontwikkeling
  • 1 of meerdere regionale speerpunten (Economie & Logistiek | Agribusiness | Recreatie & Toerisme)
  • Criteria werkgelegenheid, innovatie, concurrentiekracht, vestigingsklimaat en duurzame ontwikkeling/samenwerking

De Economic Board beoordeelt en honoreert de aanvragen die binnenkomen voor het RIF en adviseert vervolgens het Dagelijks Bestuur van Regio Rivierenland. De Board bestaat uit vertegenwoordigers van ondernemers, overheid, onderwijs, onderzoek, uitvoeringsorganisaties en ondernemende inwoners. Het loket voor de eerste aanvraagronde van 2019 werd symbolisch geopend tijdens het netwerkevenement ‘Opening Toeristisch Seizoen’.

Kans maken?
Het Regionaal Investeringsfonds is er voor iedereen met een goed idee om de regio FruitDelta Rivierenland te versterken en te ontwikkelen. Het is dé (financiële) steun in de rug als je een goed, verrassend plan hebt. Dit kun je tweemaal per jaar indienen. Weten of je kans maakt? Een bijdrage aanvragen? Ga naar Fruitdelta.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven