Search
Close this search box.

Regionale en nationale zomercampagne ‘Je voelt je thuis in…’ van start

Het gaat een fantastische zomer worden! Tijd om te laten zien wat De Betuwe, het Land van Maas en Waal en de Bommelerwaard in huis hebben: fruit, water, mooie steden, maar bovenal: rust en ruimte. Het natuurlijk decor en de weidsheid biedt in een tijd waarin je drukte moet vermijden een extra reden om hier te zijn en je er thuis te voelen.

Met deze woorden in gedachten is in het voorjaar de “Je voelt je thuis in…“ campagne gelanceerd. Ook jij kunt dit uitdragen door de uitingen ook op jouw website te plaatsen of af te beelden op je promotiemateriaal.

De komende zomermaanden pakt het Bureau voor Toerisme hierop door met een campagne die op regionaal en nationaal niveau wordt gecommuniceerd. In deze campagne spelen de onlangs gelanceerde streekwebsites Welkomindebetuwe.nl, Beleefbommelerwaard.nl en Landvanmaasenwaal.nl een belangrijke rol, samen met het “Je voelt je thuis” beeldmerk voor de herkenning.

We lichten vast een tipje van de sluier op:

  • Zomerkatern bij huis aan huiskranten

In de week van 21 juli verschijnt er een Zomerkatern over de Betuwe, Land van Maas en Waal en de Bommelerwaard in alle huis aan huiskranten in en rondom Rivierenland. Dit zijn maar liefst 484.000 huishoudens!

  • Radio

Ter ondersteuning worden er radiospots voor de Betuwe uitgezonden op NPO1, NPO2 en 10 regionale zenders. Van woensdag 22 juli t/m woensdag 29 juli is er op verschillende tijden bij verschillende nationale en regionale zenders een radiospot te horen. Luister hier de radiospot terug:

  • Dagbladen print en online

In de Gelderlander en Brabants Dagblad verschijnen vanaf 23 juli aanjaagadvertenties, die online worden aangevuld door banners met branded content. De advertenties zijn drie weken zichtbaar.

       

  • Omroep Gelderland

Op alle online kanalen van Omroep Gelderland worden vanaf 23 juli ook banners geplaatst die drie weken zichtbaar zijn.

  • Magazine

Om alle ondernemers die ons ondersteunen tegemoet te komen en aan het eind van het jaar niet met een overschot over te blijven, zal op 22 juli een deel van de oplage (25.000 ex.) van het Rivierenland Magazine 2020 huis aan huis verspreid worden aan de Brabantse kant van de Maas.

  • Fruitbode

In de zomer van 2020 wordt er een vakantiespecial van de Fruitbode in een oplage van 25.000 stuks huis-aan-huis verspreid onder de inwoners van de gemeente Buren. Rivierenland komt hierin aan bod met een 10 pagina’s tellende advertorial. Daarnaast wordt er een extra oplage van de Fruitbode van 15.000 stuks verspreid onder campings in de gemeente Buren.

 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven