Search
Close this search box.
Bloesem rivierenland

Regionale promotie met een landelijk bereik: doe mee in 2019!

De zomer is nog maar net voorbij en we zijn alweer gestart met de voorbereidingen voor het toeristisch seizoen 2019! Er zijn verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de regionale promotiemogelijkheden in Rivierenland. Benieuwd hoe we je kunnen ondersteunen om jouw doel voor 2019 te bereiken? Profileer je op onze websites, op social media, in ons magazine, op onze routekaart óf maak een combinatie!

De promotiemogelijkheden zitten versleuteld in verschillende combinatiepakketten. We maken onderscheid tussen online en print, en hebben mogelijkheden voor elk budget! Deelnemen kan namelijk al vanaf €60,-!

Het magazine en routeboekje zijn dit jaar helemaal opgefrist en in een nieuw jasje gestoken zodat deze producten nóg beter aansluiten bij de wensen van de consument. Benieuwd naar de nieuwe stijl? Bekijk hier een voorproefje!

[av_button label=’Ontdek onze promotiemogelijkheden’ link=’manually,http://rivierenland.biz/deelname/’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-m0e1oj’ admin_preview_bg=”] 

Wij horen graag op welke manier je dit jaar mee wilt doen aan onze promotiemogelijkheden! Wil je de opties graag bespreken in een persoonlijk gesprek of heb je vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888 en kom een keer langs voor een kopje koffie!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven