Search
Close this search box.
Meedoen

Regiopromotie

Ter promotie van de regio’s de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal steken we jaarlijks in op nieuwe en bestaande succesvolle producten. Zo ontwikkelen we jaarlijks het razend populaire magazine Uit in de regio welke in 2021 een oplage van maar liefst 110.000 stuks had. Naast het magazine ontwikkelen we producten als fietsknooppuntenkaart, scheurplattegronden, ansichtkaarten en fietslabels. Deze producten zijn voor partners van Bureau Toerisme eenvoudig te bestellen via de webshop. Ondersteunend zijn er drie streekwebsites ontwikkeld voor de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. 

Magazine 'Uit in de regio'

Het Uit in de regio magazine is met een oplage van 90.000 exemplaren het grootste vrijetijdsblad in de regio. De nieuwe editie komt in het eerste kwartaal van 2022 uit. Het magazine zetten we in voor landelijke promotie van onze regio, gekoppeld aan meerdere themacampagnes. Een selectie van onze mooiste thema’s komt voorbij; van bloesem tot oogst, van waterpret tot culturele uitstapjes. We nodigen  je van harte uit om je aan te melden voor publicatie van jouw bedrijf of organisatie. 

'Uit in de regio' fietskaart

Ook in 2022 maken we weer een Uit in de regio Fietsknooppuntenkaart. Op de kaart vind je het hele gebied met het volledige knooppuntennetwerk en zijn er 14 gevarieerde routes uitgelicht met tips voor onderweg.

Op dit moment is de ontwikkeling van de editie 2022 in voorbereiding. Heb je interesse in deelname? Laat het ons weten!

Streekpromotie
Betuwe

Wie kent de Betuwe niet? Ter promotie van deze prachtige regio vol bloesem en fruitboomgaarden zetten we jaarlijks in op diverse promotie. Zo is er een website ontwikkeld www.welkomindebetuwe.nl, wordt de succesvolle Bloesem- en Fruitalert duizenden keren gedownload bestaat er een Betuwe-app en rijdt er inmiddels een vrachtwagen rond. 

Streekmarketing Bommelerwaard

Op 1 juli 2020 is het verhaal van de Bommelerwaard, Bommelerwaard: eiland tussen Maas & Waal, gelanceerd inclusief de website www.beleefbommelerwaard.nl en een huisstijl voor de Bommelerwaard. Inmiddels is er ook een vrachtwagen gewrapt, in de huisstijl van de Bommelerwaard.

Streekpromotie Land van Maas en Waal

We zetten ons in voor kennis, ontwikkeling, informatie en marketing voor het authentieke Land van Maas en Waal. De regiopromotie is een samenwerking met het bedrijfsleven en gemeenten en kan daardoor geïntegreerd worden in de regionale en landelijke promotie. Inmiddels is de site www.landvanmaasenwaal.nl gelanceerd.

Websites

Via onze websites vinden inwoners en bezoekers informatie over onze regio. daar vinden ze informatie over evenementen en locaties om te bezoeken en/of overnachten. De website uitinderegio.nl (de opvolger van rivierenland.nl) is de centrale plaats waar wij met elkaar samen ons presenteren.

Naast de centrale website exploiteren wij ondermeer www.landvanmaasenwaal.nl, www.beleefbommelerwaard.nl, www.welkomindebetuwe.nl, www.culemborgklopt.nl en www.betuwsbest.nl

Alle websites zijn door Stichting Bureau Toerisme ontwikkeld en worden gevoed door onze vrijetijdsdatabank.

Apps

Het gebruik van apps op je smartphone is vandaag de dag ‘common sense’. Stichting Bureau Toerisme bouwt en exploiteert verschillende apps. Mooie voorbeelden zijn de apps: Bloesemalert, Welkom in de Betuwe en Betuws Best.

Wist je dat wij voor jouw ook een app kunnen bouwen? Voor de ondernemers in de Gouden Ham mochten wij ook deze bouwen.

Winkelwagen
Scroll naar boven