Search
Close this search box.

Run op plaatsing megaletters #BETUWE

Betuwe – Nog maar 5 dagen geleden presenteerde het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland de megaletters #BETUWE. En nu al vallen er meerdere aanvragen tegelijk in de mailbox om de letters ter promotie bij ondernemers te plaatsen. De ruim 2 meter hoge letters staan in verplaatsbare fruitkisten, helemaal in stijl van de regio als fruittuin van Nederland.

“Sommige aanvragen betreffen dezelfde datum en dan is het wie het eerst komt…” legt Rosaline Niemeijer van RBT Rivierenland uit.

“Wij vragen geen huur of vergoeding, de betreffende ondernemer betaalt alleen de transportkosten”. Op deze laagdrempelige manier zorgt het bureau voor toerisme ervoor dat de letters steeds op een andere locatie in de Betuwe pronken. Een bijzondere promo voor bezoekers in de vorm een selfie als herinnering aan je bezoek.

Voor ondernemers is het naast een mooie aankleding en trekpleister ook het uitdragen van de trots op de eigen streek. RBT Rivierenland liet vrijdag bij de onthulling weten dat er ook plannen gemaakt worden voor megaletters in de streken Bommelerwaard en Land van Maas en Waal.

Voor trotse Betuwnaren die ook graag een selfie willen maken bij de letters; via de website www.welkomindebetuwe.nl kan je zien waar je de letters kunt bewonderen.

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven