Search
Close this search box.

Nu te bestellen: de RVRNLND-scheurplattegrond

Onder toeristen en recreanten is veel vraag naar een plattegrond van Rivierenland met daarop aangegeven welke dagattracties het gebied kent. Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een nieuw product ontwikkeld: de RVRNLND-scheurplattegrond! 

De scheurplattegrond is enkelzijdig en gemaakt op A3-formaat. Het is bedoeld als hulpmiddel voor campings, bed & breakfasts en hotels om toeristen en recreanten wegwijs te maken in Rivierenland. De plattegrond biedt een overzichtskaart van Rivierenland waarop verschillende dag attracties staan weergegeven.

De RVRNLND-scheurplattegrond heeft een oplage van 1000 exemplaren met ieder 50 vellen en wordt zowel binnen als buiten Rivierenland uitgedeeld aan toeristen en recreanten. Verspreiding vindt plaats via publieksbeurzen, evenementen en de officiële infoposten in Rivierenland. Maar ook bedrijven en organisaties hebben nu de mogelijkheid om de plattegrond te bestellen om mee te geven aan gasten!

Interesse in deze scheurplattegrond? Bestel hem nu!

Mail jouw bestelling o.v.v. bedrijfsnaam, contactpersoon en adres naar [email protected].
Je kunt maximaal 1 exemplaar (blok met 50 vellen) per onderneming bestellen voor ons bezorgtarief van €6,95. Wil je graag meer exemplaren bestellen? Neem dan even contact met ons op via [email protected] of 088 – 6363 888.

Let op: ben je een infopost? Dan ontvang je binnenkort vijf exemplaren van de scheurplattegrond.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven