Search
Close this search box.

Samen genieten op 23e Landgoedfair

De Landgoedfair op landgoed Heerlijkeid Mariënwaerdt was gezellig druk. Het evenement dat al voor de 23e keer gehouden werd, trok ruim 25.100 bezoekers.

Een heerlijk zonnetje werd afgewisseld met flinke buien, maar dat mocht de pret niet drukken. De vele bezoekers winkelden bij 180 stands met kleding, accessoires, decoraties, planten, antiek, tuinmeubelen, kunst en lekkernijen en genoten van de demonstraties in de centrale ring. Nieuw dit jaar was het gezellige Food Festival, waar mensen genoten van  allerlei lekkere hapjes, drankjes, stands met bijzondere producten en muziek.

Ook het Landgoedcafé waar de nieuwe huisgemaakte appeltaart en granola van het landgoed onder andere op de kaart stonden, was doorlopend druk bezocht. De Appeltaartwedstrijd die in samenwerking met magazine Seasons werd georganiseerd was een groot succes. Uit 53 ingeleverde appeltaarten koos de jury het winnende recept. Op zaterdag gaf Jet van Nieuwkerk twee workshops granola maken. Van Nieuwkerk vond de setting van het landgoed geweldig en prees de goede sfeer en vriendelijke bezoekers. Ook de deelnemers genoten van de workshop. Op zaterdag en zondag vond de Big Green Egg Challenge plaats. De opdracht was om op deze bijzondere barbecue de lekkerste Lakenvelder entrecote te bereiden, in combinatie met allerlei producten van standhouders.

Op zaterdag 19 augustus werd voor de vijfde keer de Dairy Fair georganiseerd. Deze Betuwse melkveekeuring trekt steeds meer belangstelling. M.H. Alana van de Merwehoeve de Groot uit Herwijnen won de hoofdprijs; zij mag een jaar lang de titel dragen ‘barones van Mariënwaerdt’.

Zowel bezoekers als standhouders waren enthousiast over de sfeer van deze Landgoedfair. De organisatie mag terugkijken op een geslaagd evenement. Op naar de Kerstfair, die van 7 t/m 10 december gehouden wordt!

 

Winkelwagen
Scroll naar boven