Search
Close this search box.

Samen Land van Maas en Waal zichtbaar maken

Op het terras of in het café, bij aankomst op je B&B-kamer of receptie van de camping en zelfs bij het kopen van een souvenir of cadeaukaart; als bezoeker van het Land van Maas en Waal zie je straks op vele plekken het streekmerk terugkomen. Als onderdeel van de streekmarketing zijn nieuwe promotieproducten in de maak om het merk mee uit te dragen. 

De volgende producten staan op stapel:

  • Viltjes voor in de horeca
  • Vlaggen
  • (Cadeau)stickers
  • Raamstickers
  • Informatiemappen voor bezoekers (om zelf te vullen)

Ophalen GRATIS viltjes vanaf 28 juli

De viltjes voor in de horeca zijn voor alle horecabedrijven binnen gemeente Druten en West Maas en Waal beschikbaar (OP=OP).

De viltjes (max. 8 rollen per bedrijf) kunnen vanaf donderdag 28 juli worden opgehaald op onderstaande adressen:

  • Gemeentehuis Druten, Heuvel 1 in Druten
  • Gemeentehuis West Maas en Waal, Dijkstraat 11 in Beneden-Leeuwen

Word streekpartner!

Vanaf half september hoor je meer over de andere materialen en promotieplannen voor het Land van Maas en Waal. Je kan je dan aanmelden als streekpartner en ontvangt daarbij automatisch een eerste set met de Land van Maas en Waal vlag, cadeaustickers en informatiemap. Bovendien kan je als streekpartner het gehele jaar de Land van Maas en Waal fietskaarten, fietslabels en ansichtkaarten bestellen.

Je hoort en ziet meer van ons in september, we wensen je een hele mooie voorzetting van de zomer!

De streekmarketing van het Land van Maas en Waal wordt gecoördineerd door Bureau Toerisme Land van Maas en Waal. Meer weten over de streekmarketing in het Land van Maas en Waal? Kijk dan even bij ons op de website: https://bureautoerisme.nl/land-van-maas-en-waal/

Winkelwagen
Scroll naar boven