Search
Close this search box.

Samen promoten we het Land van Maas en Waal

Netwerkevenement op dinsdag 7 maart 2023 in Druten

Op dinsdag 7 maart a.s. organiseert de klankbordgroep streekmarketing Land van Maas en Waal een eerste netwerkbijeenkomst rondom de streekmarketing van het Land van Maas en Waal. De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samen de schouders zetten onder het promoten van onze mooie streek.

Tijdens de bijeenkomst presenteert de klankbordgroep haar plannen voor 2023 en kunnen aanwezige meedenken met de invulling van de activiteitenladder 2023. Het programma start om 14:30 uur en zal plaats vinden in de Bogerd te Druten. Naast het presenteren van de plannen staat deze middag in het teken om met elkaar te netwerken.

Klankbordgroep Streekmarketing Land van Maas en Waal
De klankbordgroep bestaat uit afgevaardigden vanuit de gemeenten West Maas en Waal en Druten met een diversiteit aan sectoren zoals cultuur, horeca en verblijfslocaties. Met de uitvoering en coördinatie door Bureau Toerisme profiteert de samenwerking van een professionele aanpak en verbinding met de regionale promotie en provinciale programma’s vanuit Bureau Toerisme. De klankbordgroep voorziet het plan van input en stuurt mee welke activiteiten jaarlijks worden georganiseerd.

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst op 7 maart kan hier. Nieuwsgierig naar wie zich al heeft aangemeld, bekijk hier de gastenlijst.

Winkelwagen
Scroll naar boven