Search
Close this search box.

Zet alvast in je agenda: netwerkbijeenkomst Land van Maas en Waal 28 november

Op dinsdag 28 november a.s. organiseert de klankbordgroep streekmarketing Land van Maas en Waal een netwerkbijeenkomst. De middag staat in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samen de schouders zetten onder het promoten van onze mooie streek.

Dit wil je niet missen!

Op het programma staat een korte terugblik, maar het gaat vooral om gezamenlijke voorbereidingen op een nieuw seizoen. Daarbij hebben we iets nieuws te presenteren, een heuse première voor alle aanwezigen van de bijeenkomst.

Klankbordgroep Streekmarketing Land van Maas en Waal
De klankbordgroep bestaat uit afgevaardigden vanuit de gemeenten West Maas en Waal en Druten met een diversiteit aan sectoren zoals cultuur, horeca en verblijfslocaties. Met de uitvoering en coördinatie door Bureau Toerisme profiteert de samenwerking van een professionele aanpak en verbinding met de regionale promotie en provinciale programma’s vanuit Bureau Toerisme. De klankbordgroep voorziet het plan van input en stuurt mee welke activiteiten jaarlijks worden georganiseerd. Interesse om aan te haken? Stel je vragen tijdens de netwerkbijeenkomst.

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst op 28 november kan hier.

Winkelwagen
Scroll naar boven