Search
Close this search box.
Toerisme Award Rivierenland

Save the date: Opening Toeristisch Seizoen op 15 maart 2019

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland organiseert op 15 maart van 14.00 tot 17.30 uur de ‘Opening Toeristisch Seizoen’. Het is alweer de 15e editie van dit jaarlijkse netwerkevenement waarbij ieder jaar ruim tweehonderd ondernemers, bestuurders, politici en andere geïnteresseerden aanwezig zijn. Dit jaar zullen we te gast zijn bij Molen De Zwaluw in Kesteren. Reserveer deze datum alvast in je agenda, meld je aan en zorg dat je er bij bent!

De focus van het netwerkevenement zijn de toeristische en economische ontwikkelingen en kansen in Rivierenland op het gebied van vrijetijdseconomie. Er wordt terug-, maar vooral vooruitgekeken naar het komend seizoen.

Uitreiking Toerisme Award Rivierenland

Ook in 2019 zal er weer een Toerisme Award Rivierenland uitgereikt worden. De Toerisme Award is een waardering voor het ondernemerschap. Edwin Cretier van De Gouden Molen in Rossum nam de Toerisme Award 2018 in ontvangst. Wie zal hem in 2019 in ontvangst mogen nemen?

Programma

  • 14.00 – 15.00 uur        Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
  • 15.00 – 16.30 uur        Diverse sprekers
  • 16.30 – 17.30 uur        Netwerkborrel

De komende tijd wordt dit programma bijgewerkt. Kijk voor meer informatie en een actueel programma op Openingtoeristischseizoen.nl.

Aanmelden

Reserveer 15 maart 2019 alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent! Aanmelden kan via onderstaande button.
Eventbrite - Opening Toeristisch Seizoen 2019

Winkelwagen
Scroll naar boven