Search
Close this search box.

Speciale workshop biedt ondernemers in rivierenland kansen om te groeien

Stichting Bureau Toerisme Rivierenland organiseert een unieke workshop voor lokale ondernemers in de recreatie, toerisme en retail sector. De workshop zal plaatsvinden op dinsdag 21 november van 15:00 tot 17:00 uur bij ‘Natuurlijk GRUUN’ in Ommeren.

 Over de Workshop

De workshop richt zich op het maximaliseren van het potentieel van de recreatieve routes in de regio Rivierenland. Ondernemers krijgen de kans om nieuwe kansen te ontdekken, te brainstormen over productontwikkeling en netwerkverbeteringen. “Dit is dé kans om mee te denken en te helpen om Rivierenland nog aantrekkelijker te maken voor zowel bezoekers als ondernemers,” zegt een woordvoerder van de organisatie.

Rivierenland’s Charme

Rivierenland staat bekend om zijn idyllische landschappen, met kabbelende rivieren, groene velden, en bezienswaardigheden. “Onze recreatieve routes zijn niet zomaar paden; ze creëren herinneringen, brengen mensen bij elkaar en laten iedereen, keer op keer, onze prachtige regio (her)ontdekken,” voegt de woordvoerder toe.

Voor wie is het bedoeld?

De workshop is ideaal voor lokale ondernemers in de recreatie, toerisme en retail sector die hun zaak willen optimaliseren door gebruik te maken van het bestaande routenetwerk.

Hoe aan te melden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden vóór 17 november. De workshop is gratis voor partners van Stichting Bureau Toerisme. Voor niet-partners bedraagt de deelnamekost €25,- per persoon. Aanmelding kan via Eventbrite en er is een limiet van maximaal 2 personen per organisatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Bureau Toerisme Rivierenland.

Winkelwagen
Scroll naar boven