Search
Close this search box.

Steltenberg B&B Bij ons op zolder ontvangt Guest Review Award

Steltenberg B&B Bij ons op zolder in Zoelen heeft een Guest Review Award ontvangen van Booking.com. De boekingswebsite rijkt dit certificaat uit aan accomodaties met een ‘exceptionele beoordelingsscore’. Bezoekers van Steltenberg B&B Bij ons op zolder beoordeelden hun verblijf gemiddeld met een 9,8 op Booking.com. 

Eigenaresse Bianca van der Gun opende de bijzondere accommodatie in de vorm van een steltenberg in 2016. Een steltenberg is een hooiberg met een verhoogde vloer op stelten, die in vroegere tijden het hooi beschermde bij overstromingen. De B&B in Zoelen herbergt drie sfeervol ingerichte kamers, maar is ook in zijn geheel te huur als natuurhuisje voor zeven personen.

Bianca van der Gun is erg blij met de waardering: “Al sinds de opening zijn gasten enthousiast. De steltenberg ligt in onze kersenboomgaard en grenst aan het Landgoed Soelen. De plek biedt directe aansluiting op wandel- en fietsroutes. Bezoekers die niet vies zijn van een beetje modder lopen het Teisterbanter Klompenpad dat begin 2017 is geopend en direct langs de hooiberg loopt.”

 

Winkelwagen
Scroll naar boven