Search
Close this search box.

Steun van provincie Gelderland beschikbaar voor behalen Green Key keurmerk

Voor Gelderse toeristisch-recreatieve bedrijven wordt door de provincie Gelderland een subsidie beschikbaar gesteld ter verduurzaming van de bedrijfsvoering.

Binnen de toeristische en recreatieve sector is Green Key het grootste keurmerk voor duurzaam ondernemen. In de provincie Gelderland zijn 87 bedrijven gecertificeerd, in Nederland hebben al 700 bedrijven dit keurmerk verkregen en internationaal zijn dit er 3.700. Wanneer een bedrijf de groene sleutel heeft, is dit bedrijf aantoonbaar bezig met het verduurzamen van haar organisatie, door bijvoorbeeld het scheiden van afval, milieuvriendelijk schoonmaken en zuinig omgaan met energie en water.

De ondersteuning die beschikbaar wordt gesteld door de provincie bestaat uit een kostenloze 0-meting en vrijwillige deelname aan georganiseerde informatiebijeenkomsten. Ook ontvangen deelnemers 50% korting op het eenmalige entreegeld en de deelnamekosten van Green Key voor het eerste jaar.

Interesse? Dan kan je je onderneming aanmelden via www.stichtingkmvk.nl/gelderland of contact opnemen met Laska Hurenkamp (06 – 10 65 54 99).

Winkelwagen
Scroll naar boven