Search
Close this search box.

Stichting Bureau Toerisme verwelkomt nieuwe penningmeester

Stichting Bureau Toerisme, die zich inzet voor het bevorderen van recreatie en toerisme ter verbetering van de leefomgeving, kondigt met trots de benoeming aan van Martin Hommersom als haar nieuwe penningmeester per 1 januari 2024. Deze benoeming komt op een moment dat de stichting bijna haar 20-jarig bestaan viert, een periode gekenmerkt door significante groei en ontwikkeling. 

Martin Hommersom, momenteel werkzaam bij Kreston Van Herwijnen in Tiel, staat bekend om zijn sterke betrokkenheid in de regio. Hij neemt het stokje over van Gerry Kocken, die na bijna negen jaar trouwe dienst afscheid neemt. Thomas Steenkamp, voorzitter van Stichting Bureau Toerisme, benadrukt dat de expertise van Hommerson van groot belang zal zijn voor de toekomstige richting en succes van de stichting. 

De stichting, die zich toewijdt aan het bevorderen van recreatie en toerisme als middel om de leefomgeving te verbeteren, ziet de toekomst met optimisme tegemoet. Met de komst van Hommersom hoopt de stichting haar missie voort te zetten en te versterken, terwijl zij zich voorbereidt om haar 20-jarig jubileum te vieren. 

Dank wordt uitgesproken aan Gerry Kocken, van Kocken Accountancy, voor haar jarenlange toewijding en inspirerende leiderschap bij Stichting Bureau Toerisme. Haar bijdrage heeft een cruciale rol gespeeld in de gestage groei en het succes van de stichting in de afgelopen jaren. Haar expertise en inzichten vanuit haar achtergrond in accountancy hebben een waardevolle impact gehad op de financiële gezondheid en strategische richting van de stichting. 

Voor meer informatie over de benoeming van Martin Hommersom of over de activiteiten van Stichting Bureau Toerisme kunt u contact opnemen met Richard de Bruin, directeur bestuurder van Stichting Bureau Toerisme.

Winkelwagen
Scroll naar boven