Search
Close this search box.

Bijeenkomst update streekmarketing Rivierenland

Vrijdag 25 september a.s. wordt door RBT Rivierenland een ingelaste bijeenkomst georganiseerd voor ondernemers en overheden uit toerisme en recreatie op de parkeerplaats van Restaurant de Betuwe. Het doel van deze bijeenkomst is het informeren van de actuele stand van zaken rondom de streekmarketing van de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal.

25 september 2020 – 15.00 – 17.00 uur
Restaurant de Betuwe – Hoog Kellenseweg 7 – Tiel

Bijzonder aan het evenement, waar slechts 100 personen aan deel kunnen nemen, is dat het evenement buiten zal plaatsvinden op het parkeerterrein van Restaurant de Betuwe in Tiel. Bij slecht weer zal het evenement vanuit de auto gevolgd kunnen worden via schermen en de autoradio. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal dit naar alle waarschijnlijkheid niet nodig hoeven zijn en kunnen de gasten plaatsnemen op toegewezen plaatsen aan tafels.

“In deze COVID-19 periode vinden we het belangrijk om op verantwoorde wijze met elkaar stil te staan bij de ontwikkelingen in de sector”, licht directeur Richard de Bruin toe. “Want ondanks alle vervelende berichten, is er ook veel positiefs te melden. Er wordt achter de schermen hard doorgewerkt.” De relaties van RBT Rivierenland worden geïnformeerd over alle nieuwe en aankomende ontwikkelingen rondom de drie streekmerken. Zo zal er tijdens het evenement een bijzonder concept worden onthuld in het kader van streekmarketing. “Een voorbeeld voor hoe we de drie streken willen versterken de komende jaren”.

De gedeputeerde van de provincie Gelderland Peter van ’t Hoog zal ook bij dit bijzondere evenement aanwezig zijn om de actuele situatie met de aanwezigen te delen. Zo zal er meer bekend worden over nieuwe maatregelen die ondernemers financieel kunnen ondersteunen.

Aanmelden voor de bijeenkomst van vrijdag 25 september 2020 kan nog tot aankomende donderdag. Aanmelding is in verband met de Coronamaatregelen verplicht. Bij het bereiken van 100 aanmeldingen sluit de mogelijkheid van aanmelden.

Winkelwagen
Scroll naar boven