Search
Close this search box.

Terugblik op een geslaagde inspiratietour door de Betuwe!

We kijken terug op een geslaagde inspiratietour door de Betuwe! Samen met vrijwilligers en medewerkers van TOP’s en infoposten, en studenten van Hogeschool Saxion, stapten we in de Betuwse promotie touringcar van Krol Reizen, die ons langs diverse nieuwe ontwikkelingen in de regio bracht.

We begonnen de tour bij Beachclub Woody’s, waar we warm werden ontvangen door de nieuwe eigenaren, Daan van den Brink en Emma Oomen. In voorbereiding op de opening in mei, werd er nog volop geklust. Tussen de buien door namen Alex Kwakernaak en Manon Smits van Uit®waarde ons mee voor een rondleiding over het terrein van Recreatiegebied de Meent.

Vervolgens bezochten we het Flipje en Streekmuseum in Tiel, waar we door Jurriaan de Mol en Jacoline Zilverschoon werden meegenomen door de geschiedenis van de Betuwse fruitstad en haar beroemdste inwoner, Flipje. We kregen niet alleen een rondleiding door het deels vernieuwde, interactieve museum, maar we werden we ook op de hoogte gebracht van de renovatieplannen die nog op de planning staan.

Na de lunch, aangeboden door Jurriaan de Mol van het Flipje en Streekmuseum, vervolgden we onze weg naar de volgende stop: Vakantiepark Eiland van Maurik. Hier kregen we een exclusief kijkje achter de schermen. Terwijl we over de bouwplaats van het toekomstige entertainmentcenter liepen, deelde Jorieke Nieland de ambitieuze plannen voor de schatkamer van vermaak, toegankelijk voor zowel gasten van het park als dagrecreanten.

Onze dag eindigde bij multi activity center WiPlay in Beusichem, waar de unieke activiteit BattleKart wordt aangeboden. Geïnspireerd door de talloze nieuwe ontwikkelingen in de regio keerden we huiswaarts. Benieuwd naar de foto’s van inspiratietour? Bekijk ze hier.

De volgende editie staat al gepland: dit najaar gaan we op inspiratietour door het Land van Maas en Waal en de Bommelerwaard. Wil je erbij zijn? Houd dan onze website in de gaten!

Winkelwagen
Scroll naar boven