Search
Close this search box.
toerismelab

Workshops & bijeenkomsten

Laat je inspireren

Jaarlijks organiseert Stichting Bureau Toerisme verschillende kennisbijeenkomsten onder de naam TOERISMELAB. Je kunt als partner deelnemen aan de TOERISMELAB bijeenkomsten .

TOERISMELAB

Trainingen Van Kraaij Educatie

In samenwerking met Van Kraaij Educatie biedt Stichting Bureau Toerisme verschillende trainingen aan. Deze trainingen zijn geschikt voor de werkgevers en werknemers van organisaties binnen de retail, horeca en toerisme. Hieronder staan de eerstvolgende trainingen voor aankomende periode.

Trainingen voor retail

De verschillende trainingen voor werkgevers en werknemers van organisaties binnen de retail geven de mogelijkheid om als organisatie te ontwikkelen. Denk aan gastvrijheid binnen de retail, marketing en de digitale consument. 

TOERISMELAB

Trainingen voor horeca en toerisme

In iedere sector maakt personeel het verschil, maar dit is zeker het geval in de horeca en toerisme! Met behulp van verschillende trainingen en workshops krijgen werkgevers en werknemers de mogelijkheid om verder te ontwikkelen. Van basiskennis horeca tot het gebruik maken van de handige online instrumenten.

Voorwaarden

De trainingen worden op één dag gegeven. Per training is er een minimum van 8 deelnemers. Trainingen worden op locatie gegeven, de Bogerd in Druten. Indien gewenst kunnen trainingen ook op eigen locatie worden gegeven. Vragen over de trainingen of trainingen op locatie? Neem gerust contact op met Van Kraaij Educatie.

Twee weken voor aanvang van de training wordt vastgesteld of er voldoende deelnemers zijn. Indien er onder de 8 deelnemers zijn gaat de training niet door, hierover zal dan geïnformeerd worden. 

 

Winkelwagen
Scroll naar boven