Search
Close this search box.
tweede ronde RIF

Inschrijven voor tweede ronde Regionaal Investeringsfonds kan vanaf 15 september

Fruitdelta opent vrijdag 15 september het loket voor inschrijvingen van voorstellen voor de tweede ronde van subsidies uit het Regionaal Investeringsfonds.

FruitDelta Rivierenland wil initiatieven uit de markt en netwerken in de samenleving aanjagen en cofinancieren. Zij investeren daarom in projecten van ondernemers en ondernemende inwoners, bij voorkeur het MKB.

Tweemaal per jaar kan er bij het loket van het RIF worden aangeklopt voor een bijdrage. De eerste ronde eindigde eind mei en leverde 33 initiatieven op waarvan er 13 kunnen rekenen op een financiële bijdrage uit het RIF: 3 uitvoeringsprojecten en 10 haalbaarheidsstudies. De totale aanvraag bedraagt ruim 150.000 euro.

Tweede ronde RIF

Het loket voor de tweede ronde van 2017 opent symbolisch op 15 september tijdens de inspiratiebijeenkomst die FruitDelta Rivierenland organiseert voorafgaand aan het Fruitcorso. Tijdens deze bijeenkomst – die o.a. bestaat uit een symposium en ontmoetingsmarkt –  worden ook de 13 gehonoreerde projecten gepresenteerd. Initiatiefnemers hebben tot eind oktober de tijd om een aanvraag voor de tweede ronde in te dienen.

Winkelwagen
Scroll naar boven