Search
Close this search box.

Uitbreiding toeristische informatiestructuur: Primera Lienden nu servicepunt

De toeristische informatievoorzieningstructuur in het rivierengebied is uitgebreid met een extra level: het Servicepunt. Vanaf nu kan men naast de Toeristische Overstappunten (TOP’s) en toeristische informatieposten ook terecht voor toeristische informatie bij servicepunten. Servicepunten worden vanaf nu ingericht bij verschillende ondernemers.

Het eerste servicepunt kun je vanaf nu vinden in Lienden: Primera Lienden is voorzien van toeristische informatie, een display voor de magazines en een raamsticker.

De toeristische informatiestructuur breidt zich al jarenlang uit. Inmiddels zijn er ruim 30 locaties verspreid over de regio te vinden waar een toeristische informatiepost gevestigd is. 16 van deze locaties is een officiële TOP-locatie.

Ook een servicepunt op jouw locatie?

Wil je meer informatie of heb je interesse om een servicepunt op jouw locatie te openen? Je vindt alle informatie en mogelijkheden op deze pagina. Heb je vragen of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven