Search
Close this search box.

Uitnodiging deelname doelgroepenonderzoek

De toeristische sector is volop in ontwikkeling in onze mooie regio. Om ervoor te zorgen dat onze regio een fijne regio blijft om te bezoeken, heeft Bureau Toerisme het onderzoeksbureau Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd  gevraagd om onderzoek te doen naar het huidige bezoekersprofiel van de regio. We zijn op zoek naar een mix van 60 bedrijven om mee te doen aan dit onderzoek. Hiermee krijg je ook inzicht in het bezoekersprofiel van jouw bedrijf.

We stellen je medewerking erg op prijs!

Wat vragen wij

Wij willen je vragen om gedurende twaalf maanden postcodegegevens van bezoekers te noteren volgens het door ons geleverde format en deze te delen met Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd. In ruil daarvoor draag je bij aan het onderzoek voor de regio en krijg je meer informatie over de doelgroepen van de Leefstijlvinder. Het onderzoek past binnen de AVG-richtlijnen, omdat de gegevens alleen gebruikt worden ten behoeve van analyses.

Leefstijlvinder

Door middel van de postcodegegevens zal het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd bepalen welk type bezoekers jouw bedrijf het meest bezoeken. Zij maken daarbij gebruik van de leefstijlvinder. De leefstijlvinder maakt onderscheid in zeven leefstijlen of doelgroepen en laat zien waar mensen in hun vrije tijd of op vakantie behoefte aan hebben.

Interessante informatie over jouw bezoekers – individuele terugkoppeling

Deelname aan dit onderzoek biedt waardevolle inzichten, niet alleen in wie jouw bezoekers zijn en waar ze wonen, maar met deze kennis kun je mogelijk andere keuzes maken in marketing, inrichting of zelfs de manier van aanspreken van jouw bezoeker. Zo bereik je efficiënter de gewenste doelgroep, en krijgt de bezoeker een betere ervaring. Bij deelname aan het onderzoek ontvangt je ook factsheets met meer informatie over deze doelgroepen. Uiteraard kun je na afloop van dit onderzoek besluiten de postcodes te blijven verzamelen en analyseren zodat je eventuele veranderingen in de gaten kunt houden.

Wij hopen op jouw medewerking

Besluit je om mee te doen? En word je geselecteerd? Dan ontvang je van Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd een handleiding en een format voor het verzamelen van de postcodes. Heb je vragen over het onderzoek, neem dan gerust contact op met ons op. Heb je interesse in deelname stuur dan een bericht naar [email protected] en meld je bedrijf aan. Wacht niet te lang met aanmelden. Bij 60 deelnemers sluiten we de mogelijkheid tot aanmelden. Bureau voor Ruimte en Vrije Tijd zal vanuit alle aanmeldingen een mix van deelnemende bedrijven samenstellen.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven