Search
Close this search box.

Uitnodiging: officiële opening thematische fietsroute ‘Laanboomroute Betuwe’ op 12 april

Save the date! Op vrijdagmiddag 12 april van 15.00 – 17.00 uur vindt de officiële opening van de thematische fietsroute ‘Laanboomroute Betuwe’. De opening vindt plaats bij  Boomkwekerij De Batterijen, Bonegraafseweg 68 in Ochten. U bent van harte welkom om deze opening bij te wonen!

Het wordt een mooi voorjaar en een al even mooie zomer met de nieuwe ‘Laanboomroute Betuwe’. Een route die voert langs prachtige landschappen, laanboompercelen, terrasjes en gastvrije horeca- en recreatiemogelijkheden in Neder-Betuwe, Overbetuwe en Buren. De digitale route werd in 2018 tijdens de open dag ‘Kom op de Kwekerij’ al gelanceerd en is nu verder uitgewerkt.

De totstandkoming van deze thematische fietsroute is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Tree Centre Opheusden, de gemeenten Overbetuwe, Buren en Neder-Betuwe, ondernemers in de laanboomsector, recreatie- en horecaondernemers, Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland, het Regionaal Investerings Fonds FruitDelta Rivierenland, Provincie Gelderland en Rabobank West Betuwe.

Tijdens deze bijeenkomst vindt de officiële openingshandeling plaats met onthulling van het eerste ‘rustpunt / informatiebord laanboomroute’ en presentatie van de mooie routekaart Laanboomroute Betuwe en natuurlijk een hapje, drankje en netwerken! Namens de bestuurders van alle samenwerkende partners nodigen wij u van harte uit op 12 april aanstaande aanwezig te zijn bij deze officiële opening.

De definitieve uitnodiging met het volledige programma volgt binnenkort.

Benieuwd naar de route? Bekijk hem alvast op https://www.gelderseroutes.nl/laanboomroutebetuwe.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven