Search
Close this search box.

Vernieuwde Stapelbakker & Landgoedwinkel op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Ruim 14 jaar geleden verbouwden Frans en Nathalie van Verschuer, met respect voor historie en traditie, een oude boerenhofstede aan de rand van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Dit met als doel om meer mensen te laten genieten van de prachtige natuur en het verstrijken van de seizoenen. Zoals de baron en barones dat, samen met hun familie, al zoveel jaren deden. Zo werd hofstede ‘De Stapelakker’ restaurant ‘De Stapel(b)akker’. En wat ze voor ogen hadden gebeurde. Door veel mensen uit Beesd en omgeving wordt er tijdens een fiets- of wandeltocht over het landgoed een sprintje ingezet als de Stapelbakker in zicht komt.

En nu is het weer tijd voor verandering! Zodat er vanaf 15 juni nog meer mensen deze hotspot kunnen gebruiken als tussenstop of eindstation van een struintocht over het landgoed. Of het buiten nou lente-fris of winter-guur is, in de grote glazen wintertuin, die aan de oude hofstede is gebouwd, mis je niets meer van het buitenleven.

De entree, die door de eveneens vernieuwde Landgoedwinkel leidt, zorgt voor een warm welkom met de geur van knapperig vers brood uit eigen bakkerij. Een vergroot, voornamelijk biologisch, assortiment zorgt ervoor dat een bezoek aan de supermarkt bijna overbodig wordt. De Landgoedwinkel is er vanaf nu dus ook voor een dagelijks portie landgoedgeluk om mee naar huis te nemen.

Als je de Stapelbakker binnenkomt is de open keuken een echte blikvanger. Hier laten de koks zien hoe er gewerkt wordt met zo veel mogelijk biologische producten. Met gepaste trots laten Frans en Nathalie van Verschuer dan ook weten dat beide zaken nu zelfs bekroond zijn met het felbegeerde EKO keurmerk.

Winkelwagen
Scroll naar boven