Search
Close this search box.
Informatievoorziening

Vernieuwing TOP 2022

Nieuwe vormgeving voor TOP zuilen 

Het is alweer 10 jaar geleden dat de eerste Fietstop zuilen werden geplaatst. Herkenbare punten in het Fiets en wandelnetwerk voor de consument. Fietstops staan vermeld op alle kaarten, magazines en websites en apps van Stichting Bureau Toerisme. Wij zijn voornemens om alle TOP (Toeristisch Overstap Punt) zuilen te gaan vervangen door meer eigentijdse objecten, die meer passen in het landschap. De TOP’s worden door ons kosteloos vervangen.

De stijl van de nieuwe objecten is afgeleid van de meerpaal/dukdalf, die we langs alle rivieren in ons gebied aantreffen. De nieuwe TOP’s zijn van 100% eikenhout. De nieuwe meerpaal TOP worden in het tweede kwartaal vervangen.

“Dit is een hele verbetering, mooie landelijke uitstraling” Edwin Cretier, Gouden Molen in Rossum.

Later in het jaar krijgen ook alle infoposten een nieuwe uitstraling. De huisstijl aanpassing vormen samen een onderdeel van een upgrade van de informatievoorziening in de regio. Zo worden ook  toeristische informatiepunten en sommige routes voorzien van vernieuwde vormgeving en informatievoorziening.

In totaal worden 17 TOP’s geplaatst, waaronder 5 nieuwe locaties.

Meer over toeristische informatievoorziening

Informatiepunt

Officiële Toeristische informatiepunt  Elke ondernemers kan een verzoek doen om officiële informatiepunt te worden van de regiopromotie. Een infopost bestaat uit:   levering van standaard drukwerkmateriaal van Bureau Toerisme  officieel bewegwijzering naar de

Lees meer »

TOP kosten

Een prominente plek als exclusieve TOP in de streekpromotie levert je veel extra aandacht op. Als TOP locatie in het fiets en wandelroutenetwerk creëren je extra bezoek naar je locatie.

Lees meer »

TOP criteria en toewijzing

Een TOP-locatie moet aan een aantal criteria voldoen. Graag vertellen we je hier mee over op de pagina en leggen we je uit op welke manier een locatie toegewezen kan worden.

Lees meer »
Winkelwagen
Scroll naar boven