Search
Close this search box.
Vrijstadmarkt Culemborg

Gezocht: deelnemers voor de Vrijstadmarkt Culemborg

Op zondag 24 september zal de historische binnenstad van Culemborg weer bruisen van de activiteiten voor het hele gezin: de gezellige Vrijstadmarkt Culemborg strijkt neer met kleurrijke kramen en stands.

De Vrijstadmarkt Culemborg is geen gewone braderie, maar een ouderwets kleurrijke markt met een grote variatie aan kramen met originele en hoogwaardige producten,  demonstraties van ambachten, uitdagende kinderactiviteiten, foodtrucks & kramen met eerlijke en heerlijke drankjes en hapjes die aansluiten bij het seizoen. Mensen blijven lekker hangen op een terrasje terwijl hun kind in een antieke draaimolen nog een extra rondje draait. Op de achtergrond klinkt fijne akoestische muziek van een gitaarbandje, of was dat toch die zanger van tv…?

De veelzijdige Vrijstadmarkt biedt graag een interessant en gevarieerd aanbod aan ambachtelijke diensten, cultuur en hoogwaardige producten.  Wat past is heel breed, maar we gaan voor kwaliteit en variëteit.

​Breng je bedrijf, product of dienst extra onder de aandacht! ​Zet je foodtruck ​in.. Organiseer een Outlet , Laat de boekers je product proeven, bedenk een ludieke actie , organiseer een ​workshop of huur een kraam..​

Kijk voor meer informatie op vrijstadmarkt.nl/meedoen

Winkelwagen
Scroll naar boven