Search
Close this search box.

Wegens groot succes herhaald: Maas & Waalse Driving & Dining

Na het grandioze succes van het Driving & Dining evenement afgelopen zaterdag kon een volgende uitgave niet lang uitblijven. De tweede editie van Driving & Dining vindt plaats op zaterdag 14 november. “We hebben zoveel lovende reacties ontvangen en graag willen we meer mensen de mogelijkheid te bieden om kaarten te kopen. Vandaar dat we met de vijf Maas en Waalse ondernemers hebben besloten hier een vervolg aan te geven”, aldus Joep van Gruijthuijsen van Moeke Mooren en Restaurant De Korenmolen.  

Het Driving & Dining arrangement op 14 november is te reserveren via www.moekemooren.com. Er zijn kaarten beschikbaar voor diverse tijdsblokken tussen 15.00 uur en 19.00 uur.

De zes restaurants in West Maas en Waal en Druten zijn de samenwerking aangegaan waarbij ze laten zien dat ondanks de beperkende maatregelen toch een uniek succesvol concept tot stand kan komen. Het idee achter Driving & Dining is in feite een 6-gangen diner dat je beleeft vanuit je eigen auto. Via een toeristische route door het Land van Maas en Waal krijg je bij De Korenmolen, Aan tafel bij Jan, Meraqi, Bistro de Bolle, Old Skool en Moeke Mooren een gang van het diner aangeboden. “Er zijn gerechten voor volwassenen én voor kinderen, er is dus gemakkelijk een gezinsuitje van maken”, licht Manon van Gruijthuijsen toe. “En leuk om vast een tipje van de sluier op te lichten: er zijn ideeën om op zondag 29 november een speciale Sinterklaas editie te organiseren”. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Samen met partners wordt gezorgd voor de promotie van het arrangement. “Bureau Toerisme Land van Maas en Waal helpt met de zichtbaarheid op Landvanmaasenwaal.nl, extra social media-aandacht en de verspreiding van persberichten.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven