Search
Close this search box.

Workshop: Verdiep je in recreatieve routenetwerken

Afgelopen dinsdag stond in het teken van inspireren bij de workshop over recreatieve routenetwerken. De deelnemers van de workshop hebben ons en elkaar geïnspireerd op deze middag.

De workshop werd gegeven door Richard de Bruin in het Appelcafé bij Natuurlijk Gruun. Hierbij stonden het fiets- en wandelnetwerk centraal. Na een korte uitleg over het routenetwerk gingen de deelnemers zelf aan de slag. Er werd gebrainstormd over het routenetwerk en hoe dit ondersteunend kan zijn aan de promotie van je eigen zaak en de regio. Daarnaast werd er ook nagedacht over welke routes of route elementen er nog missen in de regio.

Na het brainstormen werden de ideeën gepresenteerd en werd er nog een moment genomen om de opkomst van AI te bespreken. Deze tool is bezig met een grote opkomst en gaat in de toekomst een grote rol spelen.

De deelnemers zijn vol met ideeën vertrokken naar huis. We zijn erg benieuwd welke ideeën zij gaan toepassen en wat dit voor effect gaat hebben op de regio. 

Heb je deze workshop gemist en/of zou je graag mee willen doen met een volgende workshop? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste updates en nieuwtjes!

Winkelwagen
Scroll naar boven