Search
Close this search box.

Doe mee! Verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’

Stichting Bureau Toerisme kondigt met trots de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’ aan. Wie heeft het meest bijzondere terras aan het water van het Rivierengebied? We dagen alle horeca-uitbaters uit om deel te nemen aan de verkiezing. Dat hier veel mooie terrassen te vinden zijn, dat weten we. Maar welk terras aan het water mag je deze zomer écht niet missen?

De eerste genomineerde terrassen zijn al bekend. Stuk voor stuk prachtige locaties met uitzicht op de grote rivieren en mooie recreatieplassen van de streek.

Prijzenpakket ter waarde van 8.000 euro

De winnaar van deze verkiezing ontvangt naast de eervolle titel ‘Het leukste terras aan het water’ ook een uniek promotiepakket. O.a. een paginagrote advertentie op de achterzijde van het Uit in de regio magazine en op een reclamemast langs de snelweg.

Doe mee en nomineer jouw terras aan het water!

Heb jij een terras aan het water die kans moet maken op de titel ‘leukste terras aan het water’? Nomineer jouw terras aan het water en doe mee aan de verkiezing! Nomineren kan tot en met 30 juni, vanaf 1 juli 2024 kan er gestemd worden.

De verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’ is een initiatief van Stichting Bureau Toerisme. Lees hier alle informatie over de verkiezing.

Winkelwagen
Scroll naar boven