Search
Close this search box.

Zorg dat jouw informatievoorziening deze zomer optimaal is!

Bureau Toerisme maakt jaarlijks informatiemateriaal om de gasten en inwoners in de regio optimaal te informeren over al het moois wat Rivierenland te bieden heeft. Het bekende Uit in de regio Magazine met een oplage van 50.000 stuks is daar een voorbeeld van. Al bijna 30.000 exemplaren zijn er dit seizoen verspreid in de regio. Naast het Uit in de regio Magazine maken we kaarten met gratis routes, streekfietsroutekaarten door de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal en andere merchandise als fietslabels, scheurplattegronden en ansichtkaarten.

Wist je dat je als partner van Bureau Toerisme deze producten gratis kunt bestellen voor jouw gasten? Als partner krijg je toegang tot onze webshop waar alle producten overzichtelijk te vinden zijn: www.bureautoerisme.nl/webshop. De bestelling is gratis (op afspraak) af te halen bij ons kantoor in Dodewaard, of onze vrijwilliger Tom komt graag bij je langs om de bestelling tegen bezorgkosten bij je af te leveren.

Veel partners bestellen regelmatig, maar lang niet allemaal! We wijzen je dus graag nog eens extra op deze mogelijkheid. Maak hier gebruik van en zorg dat de informatievoorziening voor jouw gasten optimaal is!

Wil je ook graag producten bestellen maar ben je nog geen partner? Alle informatie vind je op www.bureautoerisme.nl/meedoen. Wil je je vanaf nu voor heel 2023 aansluiten dan betaal je slechts €75,- als basisbijdrage en profiteer je van alle voordelen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken via [email protected] of van maandag t/m donderdag op 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven