Search
Close this search box.

De Betuwse bloesem in Vlaams fietsmagazine

Het Betuwse bloesemseizoen staat centraal in de februari-editie van het Vlaamse fietsmagazine Pasar Fietsen. Met een oplage van 25.000 exemplaren en een lezerspubliek van 80.000 mensen verschijnt Pasar Fietsen 4 keer per jaar in Vlaanderen, Wallonië en Limburg. De lezers zijn bijna gelijk verdeeld over mannen en vrouwen, waarbij de meerderheid 55-plussers zijn. Hiermee biedt Pasar Fietsen een platform voor fietsliefhebbers om nieuwe routes en bestemmingen te ontdekken.

De 9 pagina’s tellende reportage, gepubliceerd in de februari-editie, is het resultaat van een samenwerking tussen Pasar Fietsen en Stichting Bureau Toerisme. De Vlaamse journalist is op pad gegaan in de regio met tips van Bureau Toerisme en heeft twee verschillende bloesemroutes gefietst. Onderweg heeft hij diverse locaties bezocht, waaronder de bekende Appeldijk, Heerlijkheid Mariënwaerdt, De Hoenderik, Molen de Vlinder, Oranjestad Buren, kasteel Ammersoyen en stadskasteel Zaltbommel. Ook heeft de journalist kennis gemaakt met de lokale ondernemers die bijdragen aan de charme en het karakter van de regio.

Het Betuwse bloesemseizoen trekt jaarlijks duizenden bezoekers aan en staat bekend om zijn adembenemende landschappen en pittoreske dorpjes. Door de samenwerking met Pasar Fietsen krijgen Vlaamse fietsliefhebbers de kans om deze prachtige regio op een unieke manier te ervaren. Het artikel over de Betuwse bloesem is te vinden in de februari-editie van Pasar Fietsen die sinds 23 februari bij leden op de mat ligt.

Winkelwagen
Scroll naar boven