Search
Close this search box.
Meedoen

Regiopromotie doe je samen!

De Betuwe, de Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal zijn populaire streken bij dagrecreanten en vakantiegangers. Bureau Toerisme inspireert (potentiële) bezoekers door websites, social media en promotiemateriaal. We peilen de wensen van de gasten, monitoren de regio en staan in nauw contact met onze samenwerkingspartners. 

Met kennis en onderzoek dragen we bij aan de optimalisatie van de regio op het gebied van recreatie en toerisme. Dat doen we samen met ondernemers en organisaties in het gebied. Zo laten we samen zien hoe mooi het hart van ons land is. Daar gaat het ons om.

Word ook partner van Bureau Toerisme

Je wordt partner door het voldoen van de basisbijdrage. De kosten van de basisbijdrage bedragen €150,- per jaar. Als partner profiteer je van verschillende voordelen en kun je meedoen met de producten en diensten van Bureau Toerisme. Schrijf je nu bijvoorbeeld vast in voor deelname aan het Uit in de regio Magazine. Haak ook aan en profiteer van regionale promotie met een landelijk bereik! Bekijk hier welke partners je al voorgingen in 2023.

Voordelen van de basisbijdrage

Basisbijdrage

Tarievensheet 2024

Magazine Uit in de Regio

mockup magazine uit in de regio

Regionale promotie met een landelijk bereik

Online bereik 2023

Er is meer...

Naast het populaire Uit in de regio Magazine ontwikkelen we jaarlijks ook andere print- en online producten waar je als ondernemer aan kunt deelnemen. We blijven onze producten herzien en vernieuwen en spelen in op de behoeften van de gasten.

Bloesemalert-app

In 2019 lanceerde het Bureau Toerisme al de bloesemalert, voor (potentiële) bezoekers die op de hoogte gehouden willen worden van de actuele stand van de bloesem.

In 2020 is er een Bloesemalert-app ontwikkeld en deze werd al snel ruim 11.000 keer gedownload. De Bloesemalert is verder uitgegroeid tot maar liefst meer dan 60.000 downloads!

TOP

Jouw locatie een TOP-locatie?

Een TOP is een startpunt waar je de auto kunt parkeren om vanuit daar te wandelen, fietsen of varen. Op dit moment zijn er 17 TOP-locaties in de regio te vinden. Wist je dat je ook van jouw locatie een TOP-locatie kunt maken? Bekijk alle informatie, en tarieven.

Ontdek onze webshop!

We hebben het bestellen van promotiemateriaal nog makkelijker gemaakt. Onze partners kunnen al het promotiemateriaal eenvoudig via onze webshop. Bestel magazines, fietskaarten, ansichtkaarten, fietslabels, vlaggen en nog veel meer gratis. Je betaalt enkel de verzendkosten.

 

Webshop

Durf te vragen...

Wil jij je verdiepen in je doelgroep, zichtbaar zijn op social media of adverteren in de landelijke media, maar heb je geen idee waar te beginnen? Sta je voor een ontwikkeling of vernieuwing in je bedrijf en zoek je daarbij ondersteuning? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van onderzoek, cijfers en trends?

Met onze ervaring, diversiteit in projecten en brede netwerk helpen we je graag verder! Bel ons op 088 6363 888 of mail naar [email protected] of kom een keer langs voor een kopje koffie.

Winkelwagen
Scroll naar boven