Search
Close this search box.

Bloesemalert-App vernieuwd: Blijf op de hoogte van de actuele bloesemstand in de Betuwe!

Met een opmerkelijk vroege lente op komst, is de Bloesemalert-app in een vernieuwd jasje gestoken om liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten real-time updates te bieden over actuele bloesemstand in de Betuwe. De app is de perfecte tool voor iedereen die geen moment wil missen van de bloeiperiode van fruitbloesem, die dit jaar vroeger dan ooit verwacht wordt.

Deze gebruiksvriendelijke app biedt directe meldingen over de bloei van fruitbomen, zodat gebruikers op het perfecte moment de natuurlijke schoonheid van de Betuwe kunnen ervaren. Of je nu een dagje uit plant of gewoon nieuwsgierig bent naar de voortgang van de lente, de Bloesemalert-app zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent.

“De natuur wacht op niemand, en dankzij de gratis Bloesemalert-app hoef je niets van haar vergankelijke schoonheid te missen,” zegt Stichting Bureau Toerisme als initiatiefnemer van de app. Sinds de lancering van de app in 2020 is deze al ruim 61.000 keer gedownload. “We zijn trots dat we met onze app iedereen de kans kunnen geven om getuige te zijn van de prachtige bloesemperiode, precies op het juiste moment.”.

Download nu de vernieuwde Bloesemalert-app gratis via de App Store of Google Play en zorg dat je up-to-date blijft met de bloesemstand. Met deze app kan iedereen de vroege bloesembloei in de Betuwe ervaren.

Winkelwagen
Scroll naar boven