Search
Close this search box.

Dit waren de Pontjesdagen 2024!

Het weekend van 10, 11 en 12 mei stond volledig in het teken van de Pontjesdagen. Drie dagen lang was er van alles te beleven langs 160 kilometer Maasoever tussen het Land van Cuijk en de Biesbosch. Het evenement bood bezoekers de gelegenheid om al fietsend weerszijden van de Maas te ontdekken. De Pontjesdagen zijn wederom enthousiast ontvangen, wat maakt dat we terugblikken op een geslaagde vierde editie!

Bezoekers van de Pontjesdagen konden kiezen uit acht uitgestippelde fietsroutes, die hen langs de oevers van de Maas meevoerden. Het was drie dagen lang heerlijk weer, waardoor het geen straf was om op de veerstoep even te wachten op de pont. Langs de fietsroutes was er met meer dan 80 georganiseerde acties en activiteiten ook genoeg te beleven. Zo konden bezoekers onderweg even neerstrijken op een terras in de zon, struinen over lokale markten of met korting een bezienswaardigheid bezoeken. Kortom, het was goed toeven op én langs het water. 

Nieuw dit jaar was de Pontjesdagen voordeelpas, waarmee bezoekers van verschillende voordelen konden genieten. Op vertoon van de pas kon je onbeperkt de Maas oversteken met de deelnemende veerponten én kon je profiteren van leuke (korting)acties bij ondernemers. De Pontjesdagen voordeelpas was in de aanloop naar het evenement te bestellen via de webshop van Uit in de regio. Daarnaast was het voor inwoners en bezoekers van de regio ook mogelijk om de voordeelpas bij verschillende verkooppunten te kopen.

De Pontjesdagen 2024 werden mogelijk gemaakt door de gemeenten Altena, Heusden, Land van Cuijk, Maasdriel, Oss, West Maas en Waal, Wijchen, Zaltbommel en het Waterschap Aa en Maas. Stichting Bureau Toerisme heeft voor het tweede jaar op rij de communicatie van het evenement verzorgd. We kijken uit naar de volgende editie!

Winkelwagen
Scroll naar boven