Search
Close this search box.
Marketing

Samenwerking en ondersteuning evenementen

Stichting Bureau Toerisme zet zich in voor een sterke vrijetijdsector in regio Rivierenland. Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van het toeristisch recreatief aanbod. Naast de waarde die ze heeft voor toerist en recreant, spelen ze ook voor inwoners een grote rol. Op het gebied van recreatie voor de eigen inwoner en op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, vaak in de vorm van inzet door vrijwilligers.  

Bureau Toerisme werkt samen met evenementen en ondersteunt deze op het gebied van marketingcommunicatie. In een overeenkomst zijn de basisafspraken voor samenwerking en ondersteuning uitgewerkt. Deze kunnen door ondertekening van de evenementenorganisatie en Bureau Toerisme worden bekrachtigd voor een of meerdere jaren. Vervolgens zal jaarlijks een uitwerking plaatsvinden van de werkafspraken waaronder de concrete inzet in marketingcommunicatie. 

Bureau Toerisme...

 • Ondersteunt door informatie over het evenement op te nemen in verschillende communicatie uitingen richting consumenten;

 • Ondersteunt door het versturen van persberichten aan het eigen netwerk van perscontacten en redacties;

 • Ondersteunt door actief mee te denken over het verbinden met kansrijke initiatieven en/ of projecten in de regio;

 • Ondersteunt als sparringpartner op het gebied van kennis, advies en netwerk;

 • Biedt de mogelijkheid voor het evenement om gebruik te maken van aanwezige promotiematerialen bij Bureau Toerisme. 

De evenementenorganisatie...

 • Draagt Bureau Toerisme uit als een van de sponsoren/partners van het evenement;

   

 • Levert desgewenst gevraagde content (vrij van rechten) voor de invulling van communicatie uitingen; 
 • Promoot de regio door informatie van Bureau Toerisme beschikbaar te stellen voor bezoekersStaat open voor de verbinding met kansrijke initiatieven en/ of projecten in de regio;
 • Ondersteunt als sparringpartner op het gebied van kennis, advies en netwerk. 

Kan jouw evenement ondersteuning gebruiken?

Neem contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888 en samen bekijken we hoe we samen kunnen werken ter promotie en ondersteuning van jouw evenement!

Evenementen online publiceren

Via de agenda op de websites Uitinderegio.nl en de streekwebsites Welkomindebetuwe.nl, Beleefbommelerwaard.nl en Landvanmaasenwaal.nl vindt de bezoeker inspiratie voor een dagje uit of vakantie in de regio. Organisators van evenementen kunnen vrijblijvend evenementen toevoegen aan deze agenda. Evenementen moeten voldoen aan deze plaatsingsvoorwaarden om gepubliceerd te worden. Ook een evenement aanmelden? Klik op onderstaande knop.

Winkelwagen
Scroll naar boven