Search
Close this search box.

Kersentijd campagne 2023

Het is kersentijd! De kersenpluk laat in 2023 iets langer op zich wachten vanwege een minder mooi voorjaar, toch zijn de eerste kersenkramen al gespot in de regio! De verkoop van deze eerste kersen (nog wel uit de kas) biedt een mooi moment om ook van start te gaan met de campagne ‘Kersentijd’! Want wij willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen informeren over de Betuwse kersen! Met de campagne verwachten een bereik te realiseren van bijna 1.000.000 weergave. 

Online-uitingen

Op Uitinderegio.nl is een speciale kersencampagnepagina ingericht met routes, weetjes en tips. Daarnaast zijn er diverse pagina’s ontwikkeld specifiek gericht op verschillende leefstijlen: de stijlzoeker, inzichtzoeker, avontuurzoeker en harmoniezoeker.

Fruitalertalert-app:
In de Bloesem- en Fruitalert-app houden we liefhebbers op de hoogte van de actuele status van de kersenpluk. Zijn er al kersen en welk soort wordt nu geplukt. De app is onverminderd populair en wordt massaal gedownload. De teller van het aantal downloads staat momenteel op 52.000! Met behulp van de gratis app informeren we de recreant over alles rondom de fruitteelt, fietsroutes en leuke tips in de omgeving. De app is gratis te downloaden via www.fruitalert.nl

Video

Ter promotie van de kersenperiode is er een video gemaakt welke we gebruiken op onze sociale media en in de Fruitalert-app. De video’s laten zien wat voor prachtige periode de kersentijd is.

Social media

Ondersteunend aan de campagne is een social mediacampagne ingericht. We werken ook hierbij met de verschillende doelgroepen als uitgangspunt. Er zijn diverse visuals ontwikkeld welke ingezet worden via de social mediakanalen. Vanuit deze advertenties linken we naar de website en stimuleren we het downloaden van de Bloesem- en Fruitalert-app.

Outdoor reclame

Binnen de kersencampagne is extra aandacht voor een streekgerichte aanpak. In de periode van de kersenpluk in juni en juli zullen voorbijgangers op de A73 en A2 geattendeerd worden op de kersentijd.

 

Haak ook aan!
Ben je ondernemer en heb jij een activiteit wat past bij deze campagne? Lever jouw activiteiten aan via [email protected].

De kersencampagne wordt gecoördineerd door Bureau Toerisme en mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland. Gelderland levert je mooie streken.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven