Search
Close this search box.

Lancering campagne Betuwe Grand Cru

Bureau Toerisme Rivierenland lanceert in november de campagne ‘Betuwe Grand Cru’ waar het verhaal wordt verteld van de Betuwse wijnen. Dat in de Betuwe de heerlijkste wijnen worden verbouwd en geproduceerd wisten we allang. Afgelopen maand speelden de Betuwse wijnen de hoofdrol tijdens de jaarlijkse wijnkeuring van de Lage Landen. De wijngaarden in de Betuwe ontvingen maar liefst 24 medailles en vele ereprijzen. Het is nu hoog tijd om het verhaal van de Betuwse wijnen breed uit te dragen. Want de Betuwe is dé wijnregio van de Lage Landen.   

Betuwe Grand Cru begint natuurlijk bij de wijngaarden waar die heerlijke wijnen worden geproduceerd. Bijvoorbeeld op wijngaard ‘Betuws  Wijndomein’, wijngaard ‘De Kruithof’ of wijngaard ‘De Rijsakker’. Absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. En wil je na zo’n bezoek eens slapen langs de waterkant of in een boomgaard vol met bloesem? Ontdek dan eens de sfeer en gastvrijheid van bijzondere locaties zoals Herberg De Engel,  ‘t Veerhuis Opheusden en Fruitpark Hotel & Spa of de huiselijkheid van Bed &  Breakfast  Hoff van  Eldik  en B&B  De Heeren van Tuil.  Alles draait hier om pure gastvrijheid en persoonlijke aandacht van het allerhoogste niveau. 

Ben je ondernemer in de Betuwe en wil je ook aansluiten? Neem dan contact met ons op. https://rivierenland.biz/projecten/betuwe-grand-cru/ 

De campagne draait met banners op special interestkanalen rondom wijn, op Omroep Gelderland, in nieuwsbrieven van Elsevier en Seasons, advertenties in het Utrechts Nieuwsblad en in Villa d’Arte komt een prachtig verhaal. Trots zijn wij op de Betuwe Grand Cru commercial die inmiddels vertoond wordt o.a. op de sites van DPG media en op RTV Utrecht. Deze commercial wordt ook via het YouTube kanaal van Bureau Toerisme Rivierenland gepromoot en niet zonder succes. Na 5 dagen stond de teller op maar liefst 35.000 vertoningen, waarbij meer dan de helft de hele video bekeken heeft. 

Winkelwagen
Scroll naar boven