Search
Close this search box.

Ontdek al fietsend beide oevers van de Maas tijdens de Pontjesdagen

Het is bijna weer zover! Op 10, 11 en 12 mei worden voor het vierde jaar op rij de Pontjesdagen georganiseerd. Drie dagen lang is er van alles te beleven langs 160 kilometer Maasoever tussen het Land van Cuijk en de Biesbosch. Fiets één van de vele themaroutes, steek de rivier over met de pont en geniet onderweg van leuke activiteiten en bezienswaardigheden. 

Tijdens de Pontjesdagen zijn er acht verschillende fietsroutes voor je uitgestippeld, die je meevoeren over de vele karakteristieke veerpontjes die je heen en weer brengen tussen de Brabantse en Gelderse zijde. Onderweg kun je de fietstocht combineren met tal van leuke activiteiten, van struinen over de streekmarkt in Hanzestad Maasbommel tot een proeverij bij Molen De Hoop in Veen. 

Natuurlijk kun je jouw fietstocht ook perfect combineren met een bezoek aan de pittoreske (vesting)stadjes langs de Maas, zoals Heusden, Woudrichem, Wijchen en Zaltbommel. Laat je betoveren door de historische straatjes, imposante vestingwerken en gezellige terrasjes, waar je even kunt ontspannen en genieten van een drankje of een heerlijke lunch. 

Nieuw dit jaar is de Pontjesdagen Voordeelpas, waarmee je van verschillende voordelen geniet. Op vertoon van de pas kun je namelijk onbeperkt de Maas over met de deelnemende veerponten én profiteer je van leuke (kortings)acties bij verschillende ondernemers. Zo krijg je met de voordeelpas onder andere korting op entree bij Kasteel Ammersoyen, maak je een gratis rondvaart met Museumboot de Schokker in Heerewaarden en krijg je korting bij verschillende restaurants en cafés onderweg.  

Wil je niets missen van dit bijzondere evenement? Bestel dan nu het Pontjesdagen pakket, inclusief de Pontjesdagen Voordeelpas waarmee je onbeperkt over kunt varen met deelnemende ponten, voordeelcoupons die je kunt inleveren bij de deelnemende lokale ondernemers en een gedetailleerde fietskaart die jouw uitgestippelde route langs de Maas moeiteloos zal begeleiden. 

Voor meer informatie en om jouw Pontjesdagen pakket te bestellen, bezoek onze website op www.pontjesdagen.nl 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen langs de oevers van de Maas tijdens de Pontjesdagen!

Winkelwagen
Scroll naar boven