Search
Close this search box.

De mooiste wateren

Juni t/m augustus 2024

In de zomermaanden staat waterrecreatie in het rivierengebied centraal. Het gebied is omringd door een aantal van de grootste rivieren van Nederland, wat maakt dat het een walhalla is voor waterliefhebbers. 

Themacampagne: de mooiste wateren

Het thema water is een vast onderdeel op onze campagnekalender. Deze campagne voeren we uit voor het rivierengebied en wordt mogelijk gemaakt door verschillende projecten:

  • Streekmarketing Land van Maas en Waal
  • Samenwerking ‘Over de Maas’
  • Communicatie en productontwikkeling Pact van Loevestein – Nieuwe Hollandse Waterlinies
  • De Vestingdriehoek

De campagne wordt versterkt door de inzet van media vanuit de awareness campagne van Gelderland levert je mooie streken, mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland.

In het kort: de campagneonderdelen

Online mediacampagne

Op Uitinderegio.nl wordt een speciale watercampagne pagina ingericht met routes, weetjes en tips. Dit wordt tevens ingericht op de streekwebsites Beleefbommelerwaard.nl en Landvanmaasenwaal.nl. 

De online campagne richt zich op de Nederlandse en Vlaamse markt. Binnen deze campagne maken we gebruik van de sociale media Facebook en Instagram en daarnaast Google Ads. Het doel van de online mediacampagne is een zo groot mogelijk publiek bereiken en uiteindelijk te laten landen op de campagnepagina. 

Verkiezing 'Het leukste terras aan het water'

Stichting Bureau Toerisme organiseert in 2024 voor het eerst de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’. Want dat er veel mooie terrassen in de regio te vinden zijn dat weten we, maar welk terras mag je nu echt niet missen?

Er zijn 75 horecagelegenheden in het rivierengebied met een terras aan het water genomineerd. De hele maand juli kan er nog gestemd worden op de genomineerden via onderstaande button!

De winnaar ontvangt een uniek promotiepakket ter waarde van 8.000 euro, inclusief een week lang promotie op een reclamemast! 

Lever gratis je activiteiten aan

Organiseer jij leuke activiteiten of arrangementen die aanhaken op de watercampagne? Ben je een organisatie of ondernemer in het rivierengebied? Lever dan gratis je activiteit of arrangement aan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Peddelweek 2024

In de week van 22 t/m 28 juli 2024 wordt voor het tweede jaar op rij de Peddelweek georganiseerd! Tijdens deze week willen wij recreanten zo veel mogelijk stimuleren om het water op te gaan. De focus ligt dan ook geheel op peddelen. Is het niet met een bootje, dan wel met een kano of sup. 

Haak aan bij de Peddelweek!

Wil jij als ondernemer aanhaken bij de Peddelweek? Meld dan nu jouw watergerelateerde activiteit, arrangement of actie aan om tijdens de Peddelweek meer waterrecreanten aan te trekken. We plaatsen de door jou aangeleverde activiteit, arrangement of actie vervolgens op de landingspagina van de Peddelweek op Uit in de regio. 

Ter promotie van de Peddelweek zijn er verschillende materialen gemaakt:

  • Peddeldiploma’s en buttons voor kinderen
  • Beachflags
  • Strandstoelen
  • Social frames 

Promotiemateriaal

Ondernemers die deelnemen aan de Peddelweek ontvangen voorafgaand aan de Peddelweek een pakket met extra producten die in te zetten en te gebruiken zijn tijdens de Peddelweek. Zo hebben we beachflags, social frames en Peddeldiploma’s en buttons beschikbaar welke uit te reiken zijn aan de deelnemers.

E-magazine 'Op pad met Eva'

Nieuw in 2024 is het e-magazine ‘Op pad met Eva’, welke campagnematig verstuurd wordt naar consumenten die zich hier voor ingeschreven hebben. Inmiddels hebben al meer dan meer dan 7.000 geïnteresseerden zich voor het e-magazine aangemeld!

In het e-magazine deelt Eva haar leukste tips, routes en weetjes in het rivierengebied. Na de bloesem-editie en Meimaand fietsmaand-editie wordt in juni wordt het e-magazine met het thema water verstuurd.  

WaterpretCampagne_Terrasverkiezing V02 Elementen-09

Printproducten: thematische wandelkaarten

De succesvolle thematische wandelkaarten met als thema water worden ook dit jaar weer geproduceerd. De routes zijn gecreëerd op basis van het wandelkeuzenetwerk in de regio. Er zijn wandelkaarten beschikbaar voor de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal. De wandelkaarten zijn gratis verkrijgbaar bij TOP’s en toeristische informatieposten in het gebied.

Wil je de thematische wandelkaarten aan jouw bezoekers of gasten aanbieden? Bestel ze dan in de webshop via onderstaande button.

Outdoor reclame

Gedurende de periode juli en augustus zijn er verschillende uitingen ingekocht langs de A2 bij Vianen. In totaal drie weken lang zal er een uiting te zien zijn waarbij passanten in aanraking komen met de campagne ‘De Mooiste Wateren’.

Nieuwsberichten

Stem nu op jouw (favoriete) terras aan het water!

De volgende fase in de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’ is aangebroken: vanaf nu is het mogelijk om te stemmen op jouw (favoriete) terras aan het water! Maar liefst 75 mooie terrassen in het rivierengebied zijn genomineerd voor de felbegeerde titel. Er zijn vandaag al bijna 1000 stemmen uitgebracht!🤩 Stem vanaf nu! Vanaf vandaag

Lees verder »

Doe mee! Verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’

Stichting Bureau Toerisme kondigt met trots de verkiezing ‘Het leukste terras aan het water’ aan. Wie heeft het meest bijzondere terras aan het water van het Rivierengebied? We dagen alle horeca-uitbaters uit om deel te nemen aan de verkiezing. Dat hier veel mooie terrassen te vinden zijn, dat weten we. Maar welk terras aan het

Lees verder »

Peddelweek 2024

Na een succesvolle eerste editie in 2023 wordt van 22 t/m 28 juli de Peddelweek 2024 georganiseerd! Tijdens deze week willen wij recreanten zo veel mogelijk stimuleren om het water op te gaan. We roepen ondernemers dan ook weer op om leuke acties en activiteiten op te zetten en bij ons aan te melden.  Online-uitingen

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven