Search
Close this search box.

Streekmarketing Land van Maas en Waal

De streekmarketing Land van Maas en Waal wordt uitgevoerd in opdracht van gemeenten Druten en West Maas en Waal. Met de uitvoering en coördinatie door Bureau Toerisme profiteert de samenwerking van een professionele aanpak en verbinding met de regionale promotie en provinciale programma’s vanuit Bureau Toerisme. De klankbordgroep voorziet het plan van input en stuurt mee welke activiteiten jaarlijks worden georganiseerd. 

De klankbordgroep

De klankbordgroep bestaat uit afgevaardigden vanuit beide gemeenten met een diversiteit aan sectoren zoals cultuur, horeca en verblijflocaties. Jaarlijks komt de groep vier keer bij elkaar.

Leden Klankbordgroep Land van Maas en Waal:

Ellen van der Burg – Uit®waarde, Els Timmerman – Werkgroep Gouden Ham, Thijs Vijnmans – Stoomgemaal de Tuut, Swen Wigmans – Bistro de Bolle, Museum Tweestromenland, Gerrie Fransen – De Kleine Heerlijkheid, Lilian Arends – Grand Café D’n Optie, Rob Ansen – Buitengoed Ruysbos, Marinka Faassen – Appartement B&B De Koning, Niels Gijsbers – De Bogerd , Willem Bouwman – Veerdam Druten, Wout van Wichen – De Schans Alphen, Bram van Koolwijk – Janine Mode, Yvette Hendrix – gemeente Druten, Aline van Eijk – gemeente West Maas en Waal, Caroline Scholtens – Bureau Toerisme

Themacampagnes

Om alle uitjes en activiteiten met elkaar te verbinden in promotiecampagnes sluiten we met de streekmarketing Land van Maas en Waal aan op de themakalender. 

Regiopromotie doe je samen

Door streekpartner te worden ondersteun je de promotie van het Land van Maas en Waal. Bovendien profiteer je van diverse voordelen en kan je het gehele jaar materialen bestellen.

Netwerkbijeenkomsten Streekmarketing Land van Maas en Waal

Vanuit de streekmarketing Land van Maas en Waal worden verschillende netwerkevenementen georganiseerd. Deze bijeenkomsten staan in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samen de schouders zetten onder het promoten van de streek.

 

Gebruik het beeldmerk

Ondersteun de promotie van het Land van Maas en Waal. Je mag het beeldmerk gratis downloaden en gebruiken op je website, briefpapier en folders. Wil je een totale vormgeving laten uitvoeren met de huisstijl? Neem dan even contact met ons op.

Merkkompas en toolkit

Het merkkompas is een praktisch overzicht van doelen, doelgroepen en thematische verhaallijnen. Aanvullend op het merkkompas is er de stijlgids.In deze toolkit staat beschreven hoe het beeldmerk voor het Land van Maas en Waal toegepast dient te worden.

Promotievideo Land van Maas en Waal

Naast het beeldmerk en een sterke huisstijl is er een promotievideo gemaakt waarin het Land van Maas en Waal, door de ogen van ambassadeur Jochem van Gelder, getoond wordt. De video laat zien wat voor prachtige regio het Land van Maas en Waal is. Je mag de video gratis downloaden en gebruiken op je eigen website of sociale media. Wil je elementen uit de video gebruiken? Neem dan even contact met ons op.

Promotiematerialen bestellen

Bestel promotiemateriaal voor jouw gasten en zorg dat je informatievoorziening up-to-date is! Bestellen kan gratis via de webshop. 

Altijd op de hoogte

Niks missen in het Land van Maas en Waal? Schrijf je in voor de update. Wij sturen je zo’n 4 keer een overzicht met de laatste ontwikkelingen.

Megaletters #LANDVANMAASENWAAL

Wil jij met jouw bedrijf of evenement in de kijker staan in het Land van Maas en Waal? Reserveer dan de megaletters #LAND VAN MAAS EN WAAL! De letters kunnen op iedere gewenste locatie in de regio ingezet worden. Klik op onderstaande knop voor de spelregels en het aanvraagformulier

Nieuwsberichten

Land van Maas en Waal krijgt ‘eigen’ chocoladeletters

Het Land van Maas en Waal verwelkomt een smaakvol initiatief met de lancering van eigen chocoladeletters. Een nieuw product ontwikkelt door Johan Visser, eigenaar van BonBoDa Chocolate en Restaurant Old Skool in Druten. De reep is geïnspireerd op de succesvolle megaletters van Stichting Bureau Toerisme die op diverse plekken in het Land van Maas en

Lees verder »

Omarm de Gouden Ham

In opdracht van de bedrijven en organisaties in de Gouden Ham hebben wij de coördinatie mogen verzorgen voor de ontwikkeling van nieuw promotie materiaal voor de recreatiegebied de Gouden Ham. Een prachtige video en diverse foto’s geven de vrijheid en diversiteit van de Gouden Ham weer. De Gouden Ham is een zeer divers recreatiegebied in

Lees verder »

Nieuw! Promotievideo Land van Maas en Waal

Wij zijn erg trots op het nieuwe promofilmpje voor het Land van Maas en Waal! Dit is een mooie aanvulling op het beeldmerk en de huisstijl van het Land van Maas en Waal. Bekijk de video en laat Jochem van Gelder je, op de fiets, meenemen door de streek! Wil je de video zelf ook

Lees verder »

TIP Druten is geopend!

We hebben ons netwerk van toeristische informatievoorzieningen mogen uitbreiden met een nieuwe informatiepost in Druten! Naast TIP zijn ze ook een Historisch Informatiepunt. Je kunt hier op dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur terecht voor toeristische informatie op de Kattenburg 27, in het Bondsgebouw.

Lees verder »

Stadswandeling Maasbommel

Maasbommel was ooit de kleinste Hanzestad van Nederland, zij was namelijk een bijstad van Hanzestad Nijmegen binnen het Hanzeverbond. Door de strategische ligging aan de Maas kent het dorp een interessant verleden. Ook water speelt een belangrijke rol. Maasbommel ligt aan het prachtige recreatiegebied De Gouden Ham. Nauur- en waterliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen!

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven