Streekmarketing Land van Maas en Waal

De streekmarketing Land van Maas en Waal wordt uitgevoerd in opdracht van gemeenten Druten en West Maas en Waal. Met de uitvoering en coördinatie door Bureau Toerisme profiteert de samenwerking van een professionele aanpak en verbinding met de regionale promotie en provinciale programma’s vanuit Bureau Toerisme. De klankbordgroep voorziet het plan van input en stuurt mee welke activiteiten jaarlijks worden georganiseerd. 

De klankbordgroep

De klankbordgroep bestaat uit afgevaardigden vanuit beide gemeenten met een diversiteit aan sectoren zoals cultuur, horeca en verblijflocaties. Jaarlijks komt de groep vier keer bij elkaar.

Leden Klankbordgroep Land van Maas en Waal:

Ellen van der Burg – Uit®waarde, Els Timmerman – Werkgroep Gouden Ham, Thijs Vijnmans – Stoomgemaal de Tuut, Swen Wigmans – Bistro de Bolle, Museum Tweestromenland, Gerrie Fransen – De Kleine Heerlijkheid, Lilian Arends – Grand Café D’n Optie, Rob Ansen – Buitengoed Ruysbos, Marinka Faassen – Appartement B&B De Koning, Niels Gijsbers – De Bogerd , Willem Bouwman – Veerdam Druten, Wout van Wichen – De Schans Alphen, Bram van Koolwijk – Janine Mode, Yvette Hendrix – gemeente Druten, Aline van Eijk – gemeente West Maas en Waal, Caroline Scholtens – Bureau Toerisme

Regiopromotie doe je samen

Door streekpartner te worden ondersteun je de promotie van het Land van Maas en Waal. Bovendien profiteer je van diverse voordelen en kan je het gehele jaar materialen bestellen.

Succesvolle eerste netwerkbijeenkomst Streekmarketing Land van Maas en Waal

Op dinsdag 7 maart 2023 vond de eerste netwerkbijeenkomst rondom de streekmarketing van het mooie Land van Maas en Waal plaats. De middag stond in het teken van elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en samen de schouders zetten onder het promoten van de mooie streek. 

 

 

Gebruik het beeldmerk

Ondersteun de promotie van het Land van Maas en Waal. Je mag het beeldmerk gratis downloaden en gebruiken op je website, briefpapier en folders. Wil je een totale vormgeving laten uitvoeren met de huisstijl? Neem dan even contact met ons op.

Merkkompas en toolkit

Het merkkompas is een praktisch overzicht van doelen, doelgroepen en thematische verhaallijnen. Aanvullend op het merkkompas is er de stijlgids.In deze toolkit staat beschreven hoe het beeldmerk voor het Land van Maas en Waal toegepast dient te worden.

Promotiematerialen bestellen

Bestel promotiemateriaal voor jouw gasten en zorg dat je informatievoorziening up-to-date is! Bestellen kan gratis via de webshop. 

Altijd op de hoogte

Niks missen in het Land van Maas en Waal? Schrijf je in voor de update. Wij sturen je zo’n 4 keer een overzicht met de laatste ontwikkelingen.

Megaletters #LANDVANMAASENWAAL

Wil jij met jouw bedrijf of evenement in de kijker staan in het Land van Maas en Waal? Reserveer dan de megaletters #LAND VAN MAAS EN WAAL! De letters kunnen op iedere gewenste locatie in de regio ingezet worden. Klik op onderstaande knop voor de spelregels en het aanvraagformulier

Nieuwsberichten

Stadswandeling Maasbommel

Maasbommel was ooit de kleinste Hanzestad van Nederland, zij was namelijk een bijstad van Hanzestad Nijmegen binnen het Hanzeverbond. Door de strategische ligging aan de Maas kent het dorp een interessant verleden. Ook water speelt een belangrijke rol. Maasbommel ligt aan het prachtige recreatiegebied De Gouden Ham. Nauur- en waterliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen!

Lees verder »

Megaletters op jouw locatie!

Misschien heb je ze al eens zien staan in de regio, de megaletters van de #Betuwe, #Bommelerwaard en het #LandvanMaasenWaal. Deze megaletters zijn een echte eyecatcher op jouw evenement. Dat wil je toch ook? Reserveer ze nu! De megaletters van de Betuwe en het Land van Maas en Waal zijn de afgelopen periode veel gebruikt.

Lees verder »

Nieuw! Activiteitenfolder Land van Maas en Waal

Een nieuwe frisse folder met daarop allerlei leuke tips en activiteiten om te ondernemen in het land van Maas en Waal. Vanaf nu voor partners te bestellen in de webshop! Bureau Toerisme heeft een folder samengesteld waarop de leukste tips en activiteiten in het Land van Maas en Waal zijn verzameld. Door de iconen is

Lees verder »

Watercampagne 2023

Rivierenland. Een magische naam die het gebied te danken heeft aan zijn ligging. Omringd door een aantal van de grootste rivieren van Nederland. Dit maakt het gebied een waar walhalla voor waterliefhebbers, maar ook vanuit een historisch oogpunt is het een interessante plek.  In de zomermaanden is ons gebied heel erg in trek. Mensen zoeken verkoeling en vermaak in het water.

Lees verder »

Succesvolle eerste netwerkbijeenkomst Streekmarketing Land van Maas en Waal!

Met ruim 50 enthousiaste ondernemers en organisaties uit de toeristische recreatieve sector wordt teruggekeken op een succesvolle eerste bijeenkomst Streekmarketing Land van Maas en Waal. De bijeenkomst werd op 7 maart georganiseerd bij De Bogerd in Druten en geïnitieerd door de klankbordgroep Land van Maas en Waal. Jochem van Gelder, trotse inwoner en ambassadeur van

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven