Search
Close this search box.
De Gouden Kans

Inwoners van Rivierenland opgelet: Uitnodiging bijeenkomst donderdag 26 januari 2017

Op donderdag 26 januari 2017 wordt er door Wow! Leefbaarheid een bijeenkomst georganiseerd speciaal voor inwoners van Rivierenland. 

Heeft u een wens, idee of concreet plan voor uw leefomgeving? Wilt u een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, wonen en werken in uw dorp of wijk? Of heeft u plannen om uw leefomgeving aantrekkelijker te maken voor een specifieke groep, bijvoorbeeld jongeren of ouderen? Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst Wow! Leefbaarheid in Rivierenland.

Kom kennismaken en krijg ondersteuning en inspiratie voor het realiseren van uw plannen!

Wat kunnen wij voor u doen?

Tijdens deze bijeenkomst:

  • Komt u te weten hoe de Leefbaarheidsalliantie Gelderland u (kosteloos) kan ondersteunen bij de aanpak en uitwerking van uw ideeën of lopende initiatieven. Bijvoorbeeld met advies, het delen van kennis of hulp bij subsidieaanvragen.
  • Kunt u uw idee bespreken met medewerkers van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland en met andere deelnemers met vergelijkbare plannen. Samen worden kansen en mogelijkheden besproken. U kunt meteen concrete afspraken maken met de alliantiemedewerkers over de gewenste ondersteuning.
  • Wordt u geïnformeerd over de laagdrempelige subsidie van de provincie Gelderland voor leefbaarheidsinitiatieven en hoe u hiervoor in aanmerking komt. In 2017 is hiervoor 1,3 miljoen euro beschikbaar (op=op).

Even voorstellen
Wow! Leefbaarheid wordt georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie Gelderland, in samenwerking met de provincie Gelderland.

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland bestaat uit vijf door de provincie gesubsidieerde samenwerkende organisaties die initiatieven van actieve bewoners ondersteunen. Het gaat om: Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (DKK), Huis van de Jeugd (HvdJ), Plattelandsjongeren Gelderland (PJG), Spectrum, partner met elan en Zorgbelang Gelderland. Samen met de mensen waar het om gaat werken we actief aan de leefbaarheid in Gelderland.

Programma
19.30 uur Inloop
20.00 uur Inspirerende start: inwoners uit de regio met een leefbaarheidsinitiatief aan het woord. Gedeputeerde Bea Schouten geeft een toelichting op het leefbaarheidsprogramma en de mogelijkheden die de provincie u biedt om aan leefbaarheid te werken.
20.15 uur Kennismaking met de Leefbaarheidsalliantie
20.30 uur Start tafelgesprekken in groepjes rondom specifieke thema’s/ideeën
21.15 uur Terugkoppelen resultaten & gezamenlijke afsluiting
21.30 uur Tijd voor een drankje en informele gesprekken
22.00 uur Einde

Tijd en locatie
Donderdag 26 januari 2017, van 20.00 tot 22.00 uur. Regionaal Archief Rivierenland, J.S. de Jongplein 3, 4001 WG Tiel

Meer informatie
Kijk op de website www.leefbaarheidgld.nl of neem contact op met Hanneke Schut van Zorgbelang Gelderland via e-mail [email protected] of telefoonnummer
026 384 28 49.

Aanmelden
Graag vóór 23 januari aanmelden klik hier in verband met de indeling van de thematafels.

Kent u andere mensen die geïnteresseerd kunnen zijn in deze bijeenkomst? Stuur deze uitnodiging dan gerust door: zegt het voort!

Winkelwagen
Scroll naar boven