Search
Close this search box.

Save the date: 27 maart Kick-off FruitDelta Rivierenland

Hans Beenakker, voorzitter Regio Rivierenland, vraagt u om maandag 27 maart tussen 17.00 en 19.00 uur vrij te houden in uw agenda. Dan wordt er namelijk een nieuwe vorm van samenwerken gelanceerd in de regio Rivierenland: FruitDelta Rivierenland. Deze kick-off is in De Pluk in Geldermalsen.

Als het krachtige samenwerkingsverband FruitDelta Rivierenland gaan overheid, onderzoek, onderwijs, ondernemers en ondernemende burgers (de 5 O’s) zich inzetten voor opgaven en projecten die de drie economische speerpunten Agribusiness, Economie en Logistiek en Recreatie en Toerisme in onze regio een boost zullen geven.

Een eigen Regionaal Investeringsfonds maakt het mogelijk om (publiek)private projecten te stimuleren en initiatieven uit de markt en netwerken in de samenleving aan te jagen en te cofinancieren.

Een nieuw tijdperk van regionale samenwerking
Op 27 maart begint een nieuw tijdperk van regionale samenwerking; dan lanceren wij het Regionaal Investeringsfonds en Economic Board. Beide staan symbool voor een (noodzakelijke) nieuwe aanpak en werkwijze van samenwerking tussen de 5 O’s.

Wat kunt u verwachten tijdens de kick-off?

  • Lancering Regionaal Investeringsfonds
  • Introductie Economic Board
  • Lancering website FruitDelta Rivierenland
  • Kennismaking met producten uit FruitDelta Rivierenland
  • Informatiemarkt
  • Een flexibele verrassing

Aansluitend: raadsbijeenkomst
Aansluitend start om 19.30 uur de (openbare) regionale raadsbijeenkomst. Bent u raadslid, dan ontvangt u hierover binnenkort apart bericht. Bent u wat vroeger op 27 maart, dan staat er soep en een broodje voor u klaar.

Aanmelden
Het definitieve programma zal spoedig volgen. Maar daarop hoeft u niet te wachten, u kunt zich hier aanmelden.

FruitDelta Rivierenland is een nieuwe stap voor ons allemaal en ik hoop dat u erbij bent op 27 maart om hiervoor samen met ons de aftrap te geven.

 

Winkelwagen
Scroll naar boven