Search
Close this search box.
cursusprogramma google-tools Duitse gast

Uitnodiging: cursusprogramma Duitse gast

De Regionale Bureaus voor Toerisme in Gelderland en Overijssel ondernemen steeds meer activiteiten op de Duitse markt. Duitsland is immers voor onze regio  een belangrijke groeimarkt – en de Duitsers komen hier graag. Zij vinden de Nederlander gastvrij en het gebied aantrekkelijk. Samen met Euregio bieden wij een cursusprogramma aan om de Duitser nog gastvrijer te ontvangen, maar ook om u meer wegwijs te maken in Duitse social media, google tools en online marketing voor de Duitse markt.

Ben je partner van Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland dan is deelname aan de cursusprogramma’s helemaal gratis. De volgende cursussen worden aangeboden:

Taalcursus Duits (bedoeld voor frontofficemedewerkers), naar keuze op een van de volgende data:
Gehele dag van 10.00 tot 17.30 uur, incl. lunch
donderdag 23 maart:     Landgoed Rhederoord
donderdag 30 maart:     Inntel Hotels Resort Zutphen
donderdag 6 april:          Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Tijdens  de cursus worden de basisbeginselen in Duits klantcontact en –communicatie (zoals zinsbouw, basiswoordenschat en uitspraak) behandeld. De cursus is speciaal ontwikkeld en georiënteerd op de praktijk (toeristisch klantcontact, rollenspel, groepsopdrachten). Let op: max. 16 personen per bijeenkomst.

Basisbeginselen online marketing Duitsland (bedoeld voor ondernemers en marketingmedewerkers)
Gehele dag van 10.00 tot 16.00 uur incl. lunch
dinsdag 4 april:               Postillion Hotel Deventer

Tijdens de cursus word je wegwijs gemaakt in het toeristische online werkveld in Duitsland. Tevens worden er tips gegeven hoe online meer gasten uit Duitsland bereikt kunnen worden, welke platformen interessant zijn, maar bijvoorbeeld ook met welke kosten en conversie rekening gehouden moet worden. Let op: max. 60 personen.

Aanmelden cursusprogramma Duitse gast

Ben je een partner van RBT Rivierenland, dan kun je je kosteloos aanmelden voor een van bovenstaande cursussen. Aanmelden kan door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld daarin voor welke cursus je je wilt aanmelden, en op welke dag. Daarnaast ontvangen we graag een naam en e-mailadres. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

Deze cursussen zijn onderdeel van het project Das Andere Holland

Mocht je vragen hebben over de cursussen, neem dan contact met ons op via [email protected] of 088 6363 888.

Winkelwagen
Scroll naar boven