Search
Close this search box.

Zóóveel bloesem

Maart t/m  mei 2024

De eerste campagne van het jaar is traditiegetrouw de campagne ‘Zóóveel bloesem’ in de periode maart, april en mei. Dat de bloesem onverminderd populair is is geen verrassing, net als voorgaande jaren is de vraag of er al bloesem is en waar deze prachtige bloesem te vinden is actueel. Wanneer de bloesem exact tot bloei komt is altijd een verrassing! 

Communicatieplan

Bureau Toerisme voert als één van de drie Gelderse bureau’s voor toerisme uitvoering aan het jaarlijkse programma Gelderland levert je mooie streken. De thematische campagne ‘Zóóveel bloesem’ is onderdeel van deze campagne.

Op de communicatieplanning staat:

  • Online mediacampagne (Nederland en Vlaanderen)
  • Radiocommercial (Nederland en Vlaanderen)
  • Outdoor reclame
  • Bloesemalert-app
  • Persbezoek, samenwerkingen met diverse bloggers
  • Printuitingen in o.a. Pasar Magazine (Vlaanderen) en de Margriet
  • Wandelkaarten

Lever gratis je activiteiten aan

Organiseer jij leuke activiteiten of arrangementen die aanhaken op de fruitbloesem in het Rivierengebied? Overnachten in combinatie met een fietstocht, een bijzondere wandeling of picknick tussen de bloesem in de boomgaard.

Ben je een organisatie of ondernemer in Rivierenland? Lever dan gratis je activiteit of arrangement aan via onderstaand formulier. Heb je vragen? Neem dan even contact met ons op via [email protected]

Nieuwsberichten - Gelderse Streken

De Betuwse bloesem in Vlaams fietsmagazine

Het Betuwse bloesemseizoen staat centraal in de februari-editie van het Vlaamse fietsmagazine Pasar Fietsen. Met een oplage van 25.000 exemplaren en een lezerspubliek van 80.000 mensen verschijnt Pasar Fietsen 4 keer per jaar in Vlaanderen, Wallonië en Limburg. De lezers zijn bijna gelijk verdeeld over mannen en vrouwen, waarbij de meerderheid 55-plussers zijn. Hiermee biedt

Lees verder »
Winkelwagen
Scroll naar boven