Search
Close this search box.

Bijeenkomst informatieposten

2 maart 2023 - de kaap

Nog even en dan gaat het toeristisch seizoen weer van start! Dat betekent weer nieuwe informatiematerialen in de displays en op de schappen. Als officiële toeristische informatieposten spelen jullie een belangrijke rol in de informatievoorziening naar bezoekers en het signaleren wat de behoeften van die bezoekers zijn. We nodigen jullie van harte uit voor een exclusieve bijeenkomst voor officiële informatieposten op 2 maart. Centraal staat het delen van kennis, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen in 2023. 

Om bij het evenement aanwezig te kunnen zijn is een aanmelding vooraf vereist. Wacht dus niet te lang en meld je aan via onderstaande button.

Wie zijn er aanwezig?

Wij hopen tijdens deze bijeenkomst voor informatieposten een mooie club relaties te mogen ontvangen en trakteren op een mooi programma, maar vooral om kennis met elkaar te delen. Benieuwd wie zich al heeft geregistreerd en wie je dus kunt treffen? Bekijk hier de gastenlijst.

Sfeer foto 3

Programma

Centraal staat het delen van kennis, ervaringen en nieuwe ontwikkelingen in 2023. Dit gaan we doen door samen een scherper beeld te krijgen van de informatiebehoefte van inwoner en recreant. Daarnaast presenteren wij een overzicht van alle informatiematerialen die beschikbaar zijn.

De Kaap in Zoelen heeft hun locatie beschikbaar gesteld om ons te ontvangen. Naast een informatieve ochtend geeft dit ook de kans om deze mooie en veelzijdige dag-attractie midden in de Betuwe te leren kennen. Alle deelnemers aan deze ochtend zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken met De Kaap door middel van een rondleiding.

Praktische zaken:
Datum: 2 maart 2023
Tijd: 9.30 uur tot +/- 12.30 uur
Voor wie: Ondernemers en frontoffice-medewerkers infoposten

Locatie - De Kaap

De infopostendag 2023 vindt plaats bij De Kaap in Zoelen. De Kaap biedt een veelzijdige leisure locatie waar wij je graag op 2 maart ontvangen.

Strandweg 1
4011LZ Zoelen
www.dekaap.nl

Winkelwagen
Scroll naar boven