Search
Close this search box.
Crowdfunding Geofort

Crowdfunding GeoFort

Het beste kindermuseum van de wereld staat in Nederland en is gevestigd op een prachtig oud fort. GeoFort staat helemaal in het teken van cartografie en navigatie en is sinds 2012 geopend voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 104.

De missie van GeoFort is om meer jongeren op een laagdrempelige manier te interesseren voor techniek. In de afgelopen vijf jaar is deze educatieve attractie uitgegroeid tot een state-of-the-art science centrum met 100.000 bezoekers. De groei van het aantal bezoekers kan nauwelijks bijgebeend worden. De jongeren stromen toe, het fort barst uit z’n voegen en straks moeten de kinderen buiten in de regen opvangen worden… Help GeoFort nu om dit te voorkomen en zodat het fort betaalbaar blijft voor iedereen!

GeoFort vraagt je hulp om twee doelen te kunnen realiseren:

1) het creëren van een Big Data belevenis in het nieuwe entreegebouw
2) het realiseren van een onderwijspaviljoen voor 10.000 leerlingen per jaar

Hoe meer donaties gerealiseerd worden, hoe meer leerlingen droog kunnen ondergebracht kunnen worden. Voor 15 euro kan er al 1 leerling extra gehuisvest worden. Als donateur krijgt u kaartjes voor de GeoExperience, koffie met appeltaart, een bezoek aan de Escaperoom of een teambuildinguitje crisismanagement, afhankelijk van de hoogte van de donatie. Bekijk wat u krijgt >>

Het zou fantastisch zijn als er 250.000 euro voor de onderwijsdoelen verkregen zou worden, maar met nog meer financiële middelen kan GeoFort niet alleen het gebouw groter maken, maar ook nog een VR-bioscoop en een Tracking ’n Tracing spel verwezenlijken!

“12 jaar geleden zijn we als particulieren begonnen aan dit mooie avontuur. We zien GeoFort als een spannende game. We zitten inmiddels in level 15 en we gaan alles op alles zetten op level 16 te halen. Daarvoor vragen we jou om hulp. Met jouw gift interesseren we nog meer jongeren voor techniek!
Willemijn Simon van Leeuwen, oprichter GeoFort

Doneren of meer informatie? Lees hier!

Winkelwagen
Scroll naar boven