Search
Close this search box.

Nieuw in Rivierenland: De Heeren van Tuil

Rivierenland is een mooie accommodatie rijker: De Heeren van Tuil hebben hun deuren in april 2017 geopend. Een unieke bed & breakfast in een Betuws rijksmonument uit 1720. De eigenaren – Willem en Joost – zijn levensgenieters pur sang en dat zie je terug in de bed & breakfast: tot in de puntjes afgewerkt en met veel smaak ingericht. We verwelkomen De Heeren van Tuil dan ook graag als kersverse partner van RBT Rivierenland.

Gasten worden er echt in de watten gelegd: slapen op heerlijke bedden, elke ochtend een uitgebreid ontbijt voorgeschoteld krijgen en heerlijk kunnen ontspannen in de naastgelegen boomgaard. De recensies van de eerste gasten zijn veelbelovend:

“Wat een prachtige locatie; zeer smaakvol en in stijl verbouwd met meer dan hedendaags comfort. Service van top hotel kwaliteit met persoonlijke touch. Een plek om heerlijk bij te komen.”

“Geweldige B&B in de Betuwe waar je heerlijk kunt ontspannen en even helemaal niets moet. Een plek waar het comfort van een luxe hotelkamer wordt gecombineerd met de charme van een B&B …en dat midden in de Betuwe. Echt Heerlijk!:)”

Nieuwsgierig geworden? De splinternieuwe website is sinds gister live: Deheerenvantuil.nl.

Tip: De Heeren van Tuil is ook een geschikte locatie om uitgebreid te vergaderen. Lees hier meer.

Winkelwagen
Scroll naar boven