Search
Close this search box.

HAAK OOK AAN!

Regionale promotie met een landelijk bereik

Op dit moment zijn wij bezig met een gewijzigde aanpak voor onze geliefde promotiemiddelen. Het doel? Minimale kosten voor jouw promotie 2021! Eén ding moet je wel even doen… Aanmelden!
Wat gaan we doen? We ontwikkelen in 2021 stap-voor-stap producten. Vers van de pers is ons nieuwe magazine ‘Uit in de regio’. Want, een recreatief magazine van ons mooie gebied mag natuurlijk niet ontbreken!

Van regionale naar landelijke promotie!

Het nieuwe magazine gaan we inzetten voor landelijke promotie, gekoppeld aan meerdere themacampagnes. Een selectie van onze mooiste thema’s komt voorbij; van bloesem tot oogst, van waterpret tot culturele uitstapjes.

Meedoen aan de promotie van jouw regio ?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je nog niet hebt aangemeld voor de basisbijdrage van 60 euro voor 2021. Helaas is het niet meer mogelijk om een plekje in het magazine voor dit jaar te bemachtigen, maar niet getreurd, we ontwikkelen nog veel meer producten in 2021 waar jij met jouw onderneming een plekje in kunt reserveren. Wacht niet te lang en meld je aan!

Met de basisbijdrage á €150,- per jaar…

Ondersteun je de streekpromotie van de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal
Je bent direct zichtbaar op je eigen streekwebsite in de Betuwe, Bommelerwaard of Land van Maas en Waal én op Rivierenland.nl*
* passend bij de contentrichtlijnen
Je kan gebruik maken van de ondersteuning en speciale kortingsacties voor seizoen 2021.
Je krijgt toegang tot een groot toeristisch recreatief netwerk. Je krijgt toegang tot kennis zoals webinars, kennisfactsheets en informatie over onderzoeken.
Voor vragen kun je ons bereiken op

[email protected] of 088 6363 888.

#durftevragen

Wil jij je verdiepen in je doelgroep, zichtbaar zijn op social media of adverteren in de landelijke media, maar heb je geen idee waar te beginnen? Sta je voor een ontwikkeling of vernieuwing in je bedrijf en zoek je daarbij ondersteuning? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van onderzoek, cijfers en trends?
Met onze ervaring, diversiteit in projecten en brede netwerk helpen we je graag verder! Bel ons op 088 6363 888 of mail naar [email protected] of kom een keer langs voor een kopje koffie.
Winkelwagen
Scroll naar boven