Search
Close this search box.
Filmpje Lingeroute

Filmpje Lingeroute met ambassadeur Nathalie van Verschuer online

Op donderdag 13 april is de voorjaarscampagne ‘Spring op de fiets’ gestart. Deze campagne is onderdeel van de multimediale campagne van Gelderse streken en loopt t/m 21 mei. In deze campagne worden vier routes uitgelicht door middel van een filmpje. In onze regio is dat de Lingeroute. Vanaf vandaag staat het filmpje online!

De campagne

Op geldersestreken.nl/fietsen staan tien ‘Spring op de fietsroutes’. Deze fietsroutes zijn gratis te downloaden. Vier van de tien routes worden uitgelicht met een filmpje van circa twee minuten. Dit wordt gedaan met een GoPro camera en een drone. In het filmpje neemt de local de kijker mee op de route, waardoor de kijker een bijzonder inkijkje heeft in het dagelijks leven van deze ambassadeur van de regio en de omgeving op leuke wijze beleeft.

De Lingeroute

Wij hebben er voor gekozen om de Lingeroute uit te lichten. In het filmpje kijk je mee met Nathalie van Verschuer, barones van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Zij laat je zien hoe mooi de Lingeroute is, wat de leukste tips voor onderweg en de absolute hoogtepunten van de Lingeroute zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het filmpje? Bekijk hem hieronder!

Promotie filmpje Lingeroute

De video’s worden online breed uitgezet via Social Media, de website en bannering. Offline wordt er verwezen naar de filmpjes via o.a. een advertorial in FietsActief en een reportage in de fietsbijlage van de ANWB.

Winkelwagen
Scroll naar boven